Call of Duty - Modern Warfare 2 | Sizleri Bekliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Call of Duty - Modern Warfare 2 | Sizleri Bekliyor...

Minimum sistem gereksinimleri ;

Sabit Disk alanı : 16GB
İşletim sistemi : XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci : AMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3.0GHz ya da daha iyisi
Ram : 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista)
Ekran kartı : Shader 3.0 veya daha iyisi 256MB Nvidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT ya da daha iyisi

Infinity Ward bugünden tam iki sene önce "Modern Warfare" ile "Call of Duty" serisini tazelediği günden bu yana FPS oyununun hayranları büyük bir merakla bugünü bekliyordu: "Call of Duty: Modern Warfare 2" bugünden itibaren temin edilebiliyor. Peki, yılın en sıcak çatışma oyunu hakkında neler beklemelisiniz ?

Neler yeni ?

İlk bakışta Modern Warfare'den 2'ye geçişte pek fazla değişim olmamış gibi gözüküyor; fakat Infinity Ward detay bazında tam da gerekli yerlerde istikrarlı biçimde geliştirmeler yaptı. Hikaye tam olarak 1. bölümün bittiği yerden devam ediyor ve SAS askerleri "Soap" MacTavish'in yeni maceralarını gözler önüne seriyor. Yeni taşıtlar ve yeni donanım malzemeleri (mesela kurşun geçirmez zırh) gibi tek oyunculu moda has yeniliklerin yanında özellikle çok oyunculu modda iyileştirmeler yapıldı. Bu modda işbirliği yaparak savaşmak önceden de olduğu gibi mümkün değil; fakat "Special Ops" ismindeki yeni bir oyun modu çok oyunculu savaşlara "Coop" hissi vermeye yetiyor. Hem çevrimiçi hem de ekranı bölerek Modern Warfare 1 veya 2'den farklı bölümleri arkadaşınızla beraber oynayabiliyorsunuz.

Oyunu şu an Türkiye' de de satışa sunulmuş durumda; web sitesinden 76 TL + KDV karşılığında temin edilebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: manofmatch, tragedie ve 156asd156

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık TeŞeKkÜrLeR...

genmex

Üye
oo süper oyun hemen indireyim...Hepsi çok hoşuma gidiyor, bu oyunun serilerinin

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

Şuan indirmeye başladım... 58 Part Rapid... :)

egelionurum

Üye
grafik düzeyi yüksek....oyun.......

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşları pes 2010 u high'de oynayan bi pc bunu oynarmı ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Minimum sistem gereksinimleri 1.Mesajda mevcuttur...

murat_nsl

Üye
Minimum sistem gereksinimleri ;

Sabit Disk alanı : 16GB
İşletim sistemi : XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci : AMD 64 3200+ veya Intel Pentium 4 3.0GHz ya da daha iyisi
Ram : 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista)
Ekran kartı : Shader 3.0 veya daha iyisi 256MB Nvidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT ya da daha iyisi

--------------- Ekleme ---------------

hangi siteden indirebiliriz ?? teşekkürler...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bu oyun bence call of duty serisi pc macera serileri içinde gelmiş geçmiş en iyi oyundur 1 ve 5 bitirdim indiricem ama rapide güvenemiyorum 11 gb heralde bu oyun bir link bozuk olsa yandık :(

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google' dan arayınız... Gerekli bilgiye ulaşırsınız...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ps3 versiyonu 119 liradan girdi piyasaya, şuanda 85 liraya kadar bulunabiliyor. Uncharted 2'yi bitireyim de ondan sonra takaslarım, bakalım kz2'nin multisinden sonra cod6 saracak mı. :)

Grafik olarak ps3 bazında ilerleme sıfır, modern warfare ile hiç bir farkı yok grafiklerin...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Oyunu şu an oynuyorum gerçekten deli oyun yapmışlar....Özellikle yapay zeka olayı son derece geliştirilmiş...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
oyunu bitirdim yaklaşık 5 saatimi aldı. kısa gibi geldi bana. çok hoştu ama. gitgide dahada gerçekçi bi hal alıyo

th3faca

Üye
Oyun çok zor.. Orta derece zorlukta oynadım... 21 Kasım 2009 Modern Warfare 2'yi Bitirdim :)

LimePie

LimePie

Üye

kartalfransa

Üye
ellerine saglik !

merty24

merty24

Üye
hastasıyım şu oyunun bi bulabilsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt