DeathDrain Üye E51'de de çalışmadı. Aynı Rapman'in sorunu. 30111 yazınca atıyor. Silin konuyu gitsin. Teşekkürler yazanlar da mesaj kasıyor zaten.
E51'de de çalışmadı. Aynı Rapman'in sorunu. 30111 yazınca atıyor. Silin konuyu gitsin. Teşekkürler yazanlar da mesaj kasıyor zaten.
kendal_47 Üye Emeğine sağlık epeydir aradığm oyun ama maalesef kısmet olmadı n82 de yüklenemiyor uyarısı alıyorum
svestica Üye tel n96 hata veriyor java lang falan diyor açarken ayrıca iki tane call of simgesioluştu telde nasıl olcak bu iş diğeri habire maj atılsınmı diyor anlamadım ???
tel n96 hata veriyor java lang falan diyor açarken ayrıca iki tane call of simgesioluştu telde nasıl olcak bu iş diğeri habire maj atılsınmı diyor anlamadım ???
fatih__ Üye slm kardes 30111 nolu kodu gırıyorum hata verıp cıkıyo ..bende imei yazıyorum oluyo ama ıslenemeyen ıstısna dıyo .yanı ram kaldıramıyo oyunu tel.n95 n95 olanlar bosa yuklemesın
slm kardes 30111 nolu kodu gırıyorum hata verıp cıkıyo ..bende imei yazıyorum oluyo ama ıslenemeyen ıstısna dıyo .yanı ram kaldıramıyo oyunu tel.n95 n95 olanlar bosa yuklemesın
BERKAYTÜRK Üye Bende N70 var. Bende yükledim (30111) yazdım . Ve oyundan attı hackli filanda değil .telefonuda açıp kapadım.
Bende N70 var. Bende yükledim (30111) yazdım . Ve oyundan attı hackli filanda değil .telefonuda açıp kapadım.
elf_belt Üye ****** number yanlış galiba? yazıoyrum girmiyor atıyor. --------------- Ekleme --------------- emir kardeşim ilgilenirmisin 30111 yazınca girmiyor oyuna neden acaba? telefon hackli değil.
****** number yanlış galiba? yazıoyrum girmiyor atıyor. --------------- Ekleme --------------- emir kardeşim ilgilenirmisin 30111 yazınca girmiyor oyuna neden acaba? telefon hackli değil.