Call of Duty Black Ops oyun hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty Black Ops oyun hataları
Evet arkadaşlar Treyarch tarafından geliştirilen Black Ops'un inanılmaz ve şaşırtıcı oyun hatalarını, videolar da izleyebilirsiniz.

Top 10 Epic oyun hataları:

[video=youtube;MqsvyFvp7pY]http://www.youtube.com/watch?v=MqsvyFvp7pY&feature=feedu[/video]

Kusurlu Multiplayer oyun hatası Treyarch tarafından... Multiplayer'da elma'nın havada durduğunu göreceksiniz. Bu onlar için sorun olmayabilir. Fakat bu hata, başta ben olmak üzere oyuncular için bir hayal kırıklığıdır. :ehe

[video=youtube;mSBa4agzzpQ]http://www.youtube.com/watch?v=mSBa4agzzpQ[/video]

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Ya benim konuyada bi bakarmısın. Bi türlü çözemiyorum o hatayı.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
nedense bu seriyi sevmeme rağmen call of duty black ops içime sinmedi oynuyorum ama serinin keyfini alamıyorum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
    Konu Sahibi
nedense bu seriyi sevmeme rağmen call of duty black ops içime sinmedi oynuyorum ama serinin keyfini alamıyorum

İçinize sinmemesinin daha geniş bir nedeni var mı? Çünkü Black Ops, Treyarch'ın yaptığı Call of Duty serilerinden en başarılısıdır. Zaten ilk başta oyunda ki kullandıkları oyun motoruna bakarsanız, diğer seriler de kullanılan oyun motoru ile alakası yok diyebiliriz. Aynı şekilde grafik motoru'da şuan ki kullanılan IW Engine'dir.

Hâla DICE tarafından geliştirilmekte olan Battlefield 3 ve Sledgehammer Games, Infinity Ward ve Raven Software üçlüsü tarafından geliştirilen Modern Warfare 3, ilerki zamanlar da rekabet içine girecekler. Fakat Battlefield 3 çıktığı zaman, Black Ops zaten düşüşe geçecektir. Çünkü bomba gibi çıkacak. O zaman biraz rahatlarsınız "İntifada".

Electronic Arts bir aralar Command Conquer serisi üstünde çok durdu. Fakat Activision ve Infinity Ward tarafından arka arkaya Call of serileri gelince, EA'de bu liderliği ona bırakmayacağım diyerek FPS türünde başarı yakalamaya çalışıyor. Bakalım EA'nın anlaştığı DICE, nasıl bir oyun ile karşımıza gelecek?

Onun için Black Ops'tan memnun değilseniz, yeni gelecek olan BF3 ve MW3'ü mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt