Call of Duty: Black Ops III'ün Multiplayer Videosu da Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Arafayy

Arafayy

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty: Black Ops III'ün Multiplayer Videosu da Geldi


COD efsanesinin son oyunu da E3'ün PlayStation konferansında MP modunu gösterdi.
E3'teki Sony PlayStation konferansındaki konulardan biri de Call of Duty: Black Ops III'tü. Bu sefer de çoklu oyuncu modundan enstanteneler sunan Treyarch, MP modundaki farklı karakterleri ve özelliklerini de bizlere gösteriyor.

Yine geleceğe gittiğimiz oyunda duvara tutunma, Thor'un çekicine sahipmiş gibi yere vurunca elemanları sağa sola uçurma gibi şeyleri gördüğümde nedense istemsiz oyundan soğuduğumu farkettim. Yani COD denilince akla çarğışarak, eski tip savaş muharebeleri yaşamak gelir akla. Yani oyunu COD olarak değil de ayrı bir Oyun gibi düşünsek efsane bir oyun olduğu belli. (Mesela "Call from Future") Ama nedense COD adını taşımasıyla biraz garipsedim.



Aşağıda sizin de göreceğiniz yeni video fazlasıyla hareketli ve bol aksiyonlu. Ama gelişmiş şekilde olduğu belli olan adamların hangi karaktere geçilirse geçilsin 2-3 kurşunda ölüyor hissi uyandırması bende tedirginlik yarattı. (Ya da bana mı öyle geldi acaba?) 6 Kasım 2015'te bizlerle buluştuğunda daha net anlayacağımız oyun detaylarından önce sizleri yeni MP modu videosu ile başbaşa bırakıyorum. Bakalım sizlerin yorumları nasıl olacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt