Call of duty 7 black ops hakkında ? (oynayanlar bir baksın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Call of duty 7 black ops hakkında ? (oynayanlar bir baksın)
arkadaşlar merhaba.

oyunu yeni yükledim sayılır (geçen hafta :D)

görevler çok güzel ancak biyerde takıldım.

vietnam isimli görevde, savaş çok kızışıyor.

yanımızdaki hudson la beraber savaş alanına geliyoruz bir komutanla konuşuyor ve aşağı dogru inmeye başlıyoruz. tam bu sırada karşıda bir patlama oluyor.

amacımız biraz aşagıdaki siperin içine girmek.

ancak bu bölümde o kadar zorlandım ki, kaç gündür ugrasıyorum ama bi türlü oraya inemedim. biraz adam öldürüp siper boşaldıgında koşuyorum giriyorum ama bi anda öldürüyorlar :D

nasıl geçebilirim bu bölümü ? yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
verdiğim linkten bakarak görürsün burak ordaki diğer levellere bak ona göre takıldığın bölümü bulabilirsin. [video=youtube;dRtp15NLqyk]http://www.youtube.com/watch?v=dRtp15NLqyk&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: Burak
India

India

Üye
[video=youtube;Y6vHXumb47M]http://www.youtube.com/watch?v=Y6vHXumb47M&feature=related[/video]

bir oyunda geçemediğin bir yer varsa herzaman videodan izleyeceksin ben genelde öyle yaparım :)

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sağolun :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:rica:

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
Oyun COD serisinin en kötü oyunlarından biride olsa oynadım ve bitirdim. Tahmin ettiğim üzere o bölümde hafif bir rampa çıkıyorsun ve karşıda bir patlama oluyor. Bu patlamayla birlikte emir geliyor ve aşağıdaki sipere gitmen isteniyor. Burada siperin iki yanında variller var ve bunların yanına gidince şu tuşa bas diye seçenek çıkacak. Varillerden sonra görev güncellenecek.

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler eray. :)

fullwar

fullwar

Üye
Oyun güzel, sürükleyici ama IW'nin oyunlarıyla baş etmesi zor. Yinede MW serisi ve Treyarch oyunları 2 yılda bir çıktığından her yıl bir COD oynamış oluyoruz.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bence black ops gerek senaryo olsun gerek grafik olsun gerek oynanabilrlik olsun mükemmel bir oyun. tek kötülüğü kısa olması ama oyun tekrar tekrar oynanası oyunlardan.

• Beğen
Tepkiler: India

Burak

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar bölümü geçtim. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt