çalışma isteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
çalışma isteği
az önce 2 saat boyunca çok güzel mat 2 çalıştım nasıl hergün böyle çalışabilirim çünkü normalde hiç çalışamıyorum lise 3 teyim sınava az kaldı eksiklerim çok bide hiç sözel ders çalışamıyorum ve günlük tekrar sadece bazen yapabiliyorum çünkü bir türlü çalışamıyorum çalışma isteğim yok kısacası bu özelliği nasıl kazanabilirim

cukuleaks

Üye
Ayyyyyynı durum bende söz konusu. Nasıl asabiliriz bu durumu bilenler yardim pls :)

alaStar

alaStar

Üye
az önce 2 saat boyunca çok güzel mat 2 çalıştım nasıl hergün böyle çalışabilirim çünkü normalde hiç çalışamıyorum lise 3 teyim sınava az kaldı eksiklerim çok bide hiç sözel ders çalışamıyorum ve günlük tekrar sadece bazen yapabiliyorum çünkü bir türlü çalışamıyorum çalışma isteğim yok kısacası bu özelliği nasıl kazanabilirim

Sayısal çalışırken sevdiğin müziklerden bi liste yap ve onu dinle sıkıldığında bırak 15 20dk sonra yine başla ayrıca akşam üzeri ve gece çalış üstüne yat rüyanda bile ders çalışmış olacaksın :ehe

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
denicem ama müzik dinlerken beyin aynı anda 2 işe konsantre olamaz diyorlar doğrumu bu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bana da bi kere öyle ders çalışma isteği gelmişti hiç olmayan birşey korktum elimi yüzümü yıkadım geçti iyiki öyle kötü alışkanlıklarım yok :P::ehe

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
anladım denicem önerin için saol inşallah güzelce çalışıp istediğim bölümü kazanıcam peki sözel dersler ben kendim eşit ağırlık öğrencisiyim bu yüzden sözelim de iyi olmalı ama ben mat ve geo dan aldığım zevki alamıyorum sözelden bunu nasıl çözcez :D

paradox07

paradox07

Üye
Sayısal çalışırken sevdiğin müziklerden bi liste yap ve onu dinle sıkıldığında bırak 15 20dk sonra yine başla ayrıca akşam üzeri ve gece çalış üstüne yat rüyanda bile ders çalışmış olacaksın :ehe

ne müziği allasen?bak kardeşim,mat2 çalışırken en baştan başlayacaksın ve baştan hallederek gideceksin.eline sadece güzel ve kasacak ama çok aşırı kasmayacak bi tane soru bankası alacaksın.onu tamamen bitirmen gerekir.dediğim gibi en baştan başlayacaksın,konu eksiğin kalmayacak.mesela konular 1 2 3 şeklinde gitsin.sen 1i halleder,2yi halletmeden 3e geçersen olay orda biter,hiçbir verim alamazsın.zaten böyle hallederek gidersen matematik çözmedeki zevki çok iyi anlarsın.bir süre sonra sana bulmaca gibi gelir.ama bak kardeşim bilemediğin soruları bu zor deyip geçme.mutlaka birine çözdür ve mantığını kapmaya çalış.ben ilk girdiğimde 42/80 yapmıştım,ikinci yılımda bu yöntemle 71.25/80 yaptım Allah'a şükür :oke:

- - - Eklendi - - -

Hasandı pardon kardeşim doğru diyosun son mesajında:)müzik dinlersen soru çözerken değil de sadece dinleneceğin zaman duyuyorsun:)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
anladım denicem önerin için saol inşallah güzelce çalışıp istediğim bölümü kazanıcam peki sözel dersler ben kendim eşit ağırlık öğrencisiyim bu yüzden sözelim de iyi olmalı ama ben mat ve geo dan aldığım zevki alamıyorum sözelden bunu nasıl çözcez :D

alaStar

alaStar

Üye

Valla denemesi bedava :d: ben yaptım oldu İnşallah sende kazanırsın ayrıca yarım yamalak değil arkadaşın dediği gibi tam tamına öğrenerek çalış :emoamca:

alaStar

alaStar

Üye
Sözelide okuyarak çalışacaksın başka yolu yok ama sakın sözel çalışırken müzik filan dinliyim deme :ehe kendine yapabileceğin güzel bi yol bul o şekilde çalış

DDorlion

DDorlion

Üye
Müzik Yöntemini Hayata Geçireceğim 5 Dk Sonra :D Teşekkürler

muzocuk.

Üye
Kardes bende sozelciyin sinava hasirlaniyorum mat 1 im sifir ama yapmaya calisiyorum ilerleme war haa 4 5 soru yapabiliyorum hedef 20 soru yapabilmek :) sozelci olarak eZberden kasıt anlayarak okusan neden sonuc iliskisi hepsi hemen anlarsin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
üstelik bizim haftaya mat sınavı olabilir

paradox07

paradox07

Üye
Konuları ve soruları eksiksiz götürürseniz faydalarını göreceksin inşallah:oke: matematikte bütün konular birbiriyle bağlantılıdır :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bunun bir mecburiyet değilde bir hobi olduğuna inandırmalısın kendisi.
Bizler iş olarak gördüğümüz herşeyden itici gelecek şekilde çabuk soğuyan bir yapıya sahibiz..
Hobilerine bak birde ömrünü geçirsen umrunda olmaz..

HakanLJ

HakanLJ

Üye
hocam alışkanlık kazanmak zor iştir :)

[NOKIA C5-03 ILE YAZILDI]

DaNq3rB0y2

Üye
benimde hiç çalışma isteğim yok ama mecburum çalışmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt