Tavsiye Çalıntı Telefon Satın almışım

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet3418

ahmet3418

Üye
    Konu Sahibi
Çalıntı Telefon Satın almışım
Merhaba forumun her konusunu neredeyse okuyorum ve basarılı gıtmeye devam edıyor.
Başımda bir bela var gibi nasıl kurtulmalıyım bilemedim.
Yurtdisindan tlefon satin aldim bir magazadan kucuk bir dukkandan telefon Turkiyeye geldinde kayit altina alarak guvenlice sorunsuz kullanmak istedigimde telefonun calinti oldugunu anladim ekranda hata verdi daha sonra is icin gittim yurtdisindaki magaza telefonu gosterdigimde cihazi satan kisi urunun ben sana satmadim diyerek inkar ediyor.İşin kötü yanı artık cıhazı ne Türkiye'de ikinci ikametgahım olan ülkede kullanamıyorum nasıl bır yol ızlemelı yada ne yapmalıyım cıhaz su anda networku kapalı sadece wıfılerden nete giriyor.

Aldıgım Cihaz Samsung

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Anladığım kadarıyla faturası yok . İmei iki ülkede de çalışmıyor . En karlı yöntem telefoncuya satıp sıfır bir telefon almak . Tamirciler yedek parça olarak alabiliyorlar bu tip telefonları .

ahmet3418

ahmet3418

Üye
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla faturası yok . İmei iki ülkede de çalışmıyor . En karlı yöntem telefoncuya satıp sıfır bir telefon almak . Tamirciler yedek parça olarak alabiliyorlar bu tip telefonları .

baska bir yontem yok mudur yani tr parasiyla guzel bir para verdigim telefon su anda cop mu oldu anladigim kadariyla bir bardak buzzz gibi su mu icmeliyim

Symbianist

Symbianist

Üye
Formatladıktan sonra imei atınca kullanılmaz mı ki acaba

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve ahmet3418
ahmet3418

ahmet3418

Üye
    Konu Sahibi
nasıl imei atılıyor bu zamana kadar tam bir imei atma işlemi gerçekleştirmedim romunu felan degissem sorun çozümlenmez mi ki ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Her iki yerde de sıkıntısız kullanmak için bir yöntem olacağını zannetmiyorum, belki şöyle olabilir telefonu yurtdışında kayıt ettirmeyi başarırsınız ve Ülkemize geri döndüğünüzde pasaporta kayıt ettirebilirsiniz. Ama ben olsaydım telefonu elden çıkartıp yeni sıfır bilindik yerlerden telefonu alırsın eğer gaye kullanma ise.

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
ahmet3418

ahmet3418

Üye
    Konu Sahibi
desenize buyuk ihtimal cihaz cop olacak yapacak birsey yok

vedat1966

vedat1966

Üye
Daha önce kullandığınız ama şu an çeşitli sebeplerle bir kenarda duran bir samsung telefon varsa ve imei yazılabiliyorsa yazdırıp kullanın. Değilse satacağınız kişiye bu bilgiyi vermezseniz size yapılan haksızlığı sizde bir başkasına yapmış olacaksınız.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mahmutdenir ve -Andromeda-
ahmet3418

ahmet3418

Üye
    Konu Sahibi
oyle bir deneyeyim bakalim olmadi tabiki baskasina satarken durumu aktaracagim en kotu tablet niyetine kullanacagim

vedat1966

vedat1966

Üye
oyle bir deneyeyim bakalim olmadi tabiki baskasina satarken durumu aktaracagim en kotu tablet niyetine kullanacagim
Kardeşim "doğru yoldan giden kaybolmaz" Kazanan sen olursun.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mahmutdenir, MAERKEK, ahmet3418 ve 2 diğerleri
Symbianist

Symbianist

Üye
Imei atıp satın eğer yurt dışında kullanmiyorsaniz.

Yeni temiz telefon alırsınız olmazsa. Telefonculara attırın. Gerçi her telefoncu da yapamıyor ama denemekte fayda var.

snapdroid

snapdroid

Üye
Bir aralar internette imei atarız laptop tablet fakretmez diyen kadıköyde telefoncular vardı. Fatta samsung z box diye bi alet imei oluşturup atıyordu. Eski cihazlara imei çakmak da mümkündü. Şimdiki cihazlarda olurmu bilmiyorum

Üst Alt