Çalıntı Laptop Nasıl Bulunur?

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
konunun dışına çıkma istersen, işlemlerden sonra hakkını tüketici haklarında da ararsın

Tepkiler: DarkredBlue61
    Konu Sahibi
Valla Aynen Öyle Birşey Oluyor Sana 5 TLye GElen Mal 10 Tllik Zarar Açıyor Halbuki Kamera Yada Alarm Takılsa Onuda Geçtm Bu Sectorde İyi Para Var Bi Şekilde Bi Program Yapilsa Hakkından Gelirlerde Üreticininde İşine Yariyor Çalinması Nolacak Nasılsa Adam Yenisini Alacak

sağır ve deli olmak gerekir bu hayatta anca keyifle yaşamak için belkide...

Konu Sahibi
Tabiyki Adam Artık Kendini Öyle Bir Ayarlamişki Kışın Kendini Ele Veriyor Yakalaniyor Yazıın Çıkıyor Tekrar Kışın GiriyorBunları İdam Edeceksin
konunun dışına çıkma istersen, işlemlerden sonra hakkını tüketici haklarında da ararsın
Valla Konunun İçi Dİşi Herşey Ortada Ne Diyelim Daha Rabbim Görüyor Umarım Yılan Birgün Onlarıda Isırır

boşver takma sen bir şişe devirsen olay olur elalem milleti soyuyor baş tacı oluyor sıkıntı yok benim inancıma göre herkes gececek o köprüden. yani relaxxxxxx
belkide sınanıyoruz kim bilir... ?

Konu Sahibi
boşver takma sen bir şişe devirsen olay olur elalem milleti soyuyor baş tacı oluyor sıkıntı yok benim inancıma göre herkes gececek o köprüden. yani relaxxxxxx
belkide sınanıyoruz kim bilir... ?
Valla Öyleyse Rabbim Hayırlı Şekilde O Sınavdan Geçmemizi Sağlayacak Allah Öylelerini İslah Eylesin El Alemin Güneşin Alnında Çalişip Kazandığı Parayi Yemek Gerçekten Çok BÜyük Bir Kansızlık İstr Soysuzluk İster Ne Diyeyim Bunlara

eger varsa oköprü herkes cıkacak herkes çıplak olacak dökecek herseyi etrafa gösterecek sonrada cısssss

sana bana gelmez ama insanlarda ne ahlak nede mide kalmıs af edersiniz mal gibi olmuslar (mala saygısızlık oldu ama) agaç bile onlardan daha faydalıı

Konu Sahibi
sana bana gelmez ama insanlarda ne ahlak nede mide kalmıs af edersiniz mal gibi olmuslar (mala saygısızlık oldu ama) agaç bile onlardan daha faydalıı

Neyse Herkese Teşekkürler Arkadaşlar RabbimKimsenin Başina Vermesin Adminler Konuyu Kitleyebiir

Tepkiler: ibrahim_hapay

Nextman

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun

Öncelikle Maxicep Ailesine bu konuyu açtıkları için teşekkür ederiz.Çalınmış yada kayıp olmuş bir bilgisayarı bulmak aslında artık çok daha kolay yolla da bulunabiliyor. sitesi tamda size hitap eden bir site. Temel mantığı çalınmış yada kayıp olmuş eşya ve araçları araştıran bir firma. Dedektif gibi ama insan değil çalınan yada kayıp olan eşyaları buluyorlar. Ayrıca site sadece kayıp çalıntı eşya dışında. Kullanmakta olduğumuz eşyaları ve araçları da güvene almak için kendi adınıza kayıt edebileceğiniz bir sistem barındırıyor. Tüm mağdurların dertlerine deva olmaya çalıyoruz. İster mağdur olun ister tedbir alma amacı ile herkesi Kayıtlı Ürün Ailesine Bekliyoruz.