Çalıntı Çep Telefonu Bulabilecekler

Sponsorlu Bağlantılar

Özurfali_63

Üye
    Konu Sahibi
Çalıntı Çep Telefonu Bulabilecekler
sa çok yakınımın degerli bir cep telefonu kayboldu.. olayy 6-7 saat önce gerçekleşti karakola bildirdik kayıt altına aldık imei nosu bizde eger telefonu bulabilecek arkadaşlar varsa ücreti karşılıgında bulacaklar var ise benimle özel mesaj ile iletişime geçsin sonra meil ile daha güvenlir bir ortama geçeriz.. emniyete 4 -5 ayda bulunur diyorlar belki çok daha fazla bize kısa sürede bulacak arkadaş varsa kendisine emegi hakkı neyse verecegiz.. ( fazlasıyla ) Acilen arkadaşlar bekliyoruz selametle

orhaan48

orhaan48

Üye
sa çok yakınımın degerli bir cep telefonu kayboldu.. olayy 6-7 saat önce gerçekleşti karakola bildirdik kayıt altına aldık imei nosu bizde eger telefonu bulabilecek arkadaşlar varsa ücreti karşılıgında bulacaklar var ise benimle özel mesaj ile iletişime geçsin sonra meil ile daha güvenlir bir ortama geçeriz.. emniyete 4 -5 ayda bulunur diyorlar belki çok daha fazla bize kısa sürede bulacak arkadaş varsa kendisine emegi hakkı neyse verecegiz.. ( fazlasıyla ) Acilen arkadaşlar bekliyoruz selametle
arkadaşım geçmiş olsun kusura bakma seni biraz üzcek ama bulunmaz o şerefsizin işine yaramaz ama cihazın geri gelmez bende çaldırdım 10 sene oldu hala tık yok belki bazı iş güzarlar sana umut verir inan yalan boşuna umutlanma umut tüccarlarından uzak dur

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
o cihazın geri gelmesi gerçekten zor benim arkadas çaldırdı cihazı buldular ama 5 senedebuldular cihaz geldiğinde haşat haldeydi arkadasta telefonu çöpe atmak zorunda kaldı ayriyetten calan kişiyi sana göstermiyolar işin o yanıda war calan kişiyi bulursam amliyete gelirse azını yüzünü kıracam diye bilirsin ama senin haberin olmadan onun ifadesini alıyolar sana sonra diyolar cihazın bulundu diye o cihazın geri gelmie ihtimali %1

kusura bakma ama üstüne buz gibi soğuk su içsin arakadasın

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Arkadaşım tüm arkadaşlarım söylemiş ama ben sana yinde açık açık söyleyim.
O telefon maalesef geri gelmesi çok zor çünkü eskiden imei il bulmanın zor oldugu zamanalarda telefonu başka kimselere satıyorlardı.Bu satılan telefon sim karttaki adres yerine polis gidiyor ama gittigi yerde kavak yelleri esiyor.Yani bulamıyorlar.
Bulsalar bile benim kız arkadaşımınkini bulduk da noldu. 2yıl sonra bulduk ve telefon haşatı geçtim içi boşalltılmış tüm entegreler alınmış vaziyetteydi.
Yani kısacası şimdi sistemler daha iyi oldugu için imei ile hemen bulunabiliyor ancak çalan şerf....z telefonu satmıyor, telefoncuya verip parçaltıp parçadan para kazanıyor bu sayede onun için riskde olmuyor.
Yani senin anlayacagın unut saglık olsun bilirim ne kadar zor bişey oldugunu.İzmirde bir kere başımıza gelmişti kapkaççı başkasının çantsaını çalarken yakaladık yermisin yemezmisin kesin kaburgaları kırıldı polis gelincede verdik polislere...
Ama ne çare 6 ay sonra çıkıp yine çalacak....

merlin19

merlin19

Üye
Boşuna Bekleme Bulmazlar:))

Bulmaları için Bakan evladı olacaksın ozaman anında bulurlar..

Teknoloji var onu bulmak ve kullanmak için ama Malesef Türkiyede işler farklı şekilde yapılır avrupada Seri numarasından anında buluyorlar ve şimdilerde çıkan çoğu telefonda Küresel Yer Belirleme Çipleri vardır Mesela Bir Laptop çaldırdınız işte Onu TR de bulmazlar ama Bulması çok basit Laptoplardada aynı çiplerden var ve asla devredışı bırakılamaz ayrıca Bilgisayarlarda Eternet Kartından çok basit yer belirlenir yeterki adam nete girsin Eternet Kartlarında Evrensel Numara vardır ve bU numara Sadece 1 Eternet kartında olur aynısından asla yoktur Telefonlardada işler böyledir yani Digital İmzalar:))

xxaycan

xxaycan

Üye
gelmeski o telefon canım ya...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Çok çok çok zor.. Anl'In dediği gibi artık parça parça satıyorlar riskte olmuyor böylece.

mayske

Üye
annemin n97 cep telefonu çalındı başvurulacak heryere başvurduk ama beni endişelendiren hemen bulunur mu? yada o telefonu hatsız kullanılırsa hiç bulunmaz lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum tabii telefonun bulunmasını da