çalınan mail 5 dk.da geri alınabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pink1001

Üye
    Konu Sahibi
çalınan mail 5 dk.da geri alınabilirmi?
İyi günler diliyorum öncelikle. Bizim bir hotmail adresimiz çalınmıştı ve aynı gün geri aldık. Ben bu konularda bilgi sahibi olmadığım için şüpheye düştüm. çalınan hotmail gün içinde ya da 1 saat içerisinde Microsofttan geri alınamaz dediler daha sonra sizden yardım istiyorum böyle bir şey mümkünmü.

İzin verirseniz olayı anlatmak istiyorum:

Hotmail adresimiz çalındığını akşam farkettik ipucu sorusuyla da giriş yapamadık. Sonra bir arkadaşımızın tanıdığı 5 dk da çalınan Hotmail imizi Microsofttan geri alabileceğini söyledi. Bu kişinin Microsoft tan sertifikası varmış öyle dedi. ve sertifikalı olanlara özel bir öncelik tanıyorlarmış. Ok dedik. sonra bizden maili, şifremizi ip ucu sorusunu cavabını ve kişi listemizden ve gelen maillerden bir kaçını aldı.

30-40 dk sonra aradı ve mailimizi bize verdi. 5 dk. da aldım dedi. maile baktığımızda tm mailler ve klasörler aynene duruyodu. Hatta bize dedi ki canlı olarak Microsoftla görüştüğüm için içindekileri sileceklerdi (Klasör ve kişileri) rica ettim sildirmedim dedi.

İşte olay bu sizde çok rica ediyorum. Böyle bir şey mümkünmü bu kadar kısa sürede alınabilirmi. o kişinin anlattığı gib olması mümkünmü. Çünkü dah sonra Microsoft eğitim şubelerindeki yazılım uzmanı eğitmenlere telefonda sordum böyl bir şeyin mümkün olmadığını Microsoftun çalınan bir maili bu kadar kısa sürede geri iade etmediğin söylediler.
Acaba mailimi çalan kişi 5 dk. da geri alan kişi olabilirmi?

yardımlerınızı ve bilgilerinizi bekliyorum

Saygılarımla
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya benimde çalınmıştı bi kaç sene önce banada bi arkadaşım yardım etmişti çünkü o zaman bilmiyordum ama 1 günde almadı 2 hafta kadar beklemişimdir belkide dha fazla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt