Calculator³ kısa bir süre için ücretsiz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Calculator³ kısa bir süre için ücretsiz!

Mağazadaki gelmiş geçmiş en iyi hesap makinelerinden biri olan Calculator³ kısa bir süre için ücretsiz indirmeye açıldı.

Uygulamada gerçekten inanılmaz detaylı hesaplamalar ve özellikler göze çarpıyor.

Uygulamada Basit, Bilimsel, Programcı tipi hesap makinelerinin yanı sıra Kur hesaplama ve Birim dönüştürme bölümleri de bulunuyor.

Varsayılan açılışta Basit görünüm sizi karşılıyor. Ancak ekranda sola kayarak ana menüye, sağa kayarak detaylı ayarlara geçebiliyorsunuz.
Ayarlardan uygulama açılışında hangi tür (basit, bilimsel ) hesap makinesinin sizi karşılamasını istiyorsanız onu ayarlayabiliyorsunuz.

Bilimsel hesap makinesinde "Func." tuşuna basarak bir hesap makinesinde bulunabilecek bütün hesap fonksiyonlarına; "Const." tuşuna basarak da matematik ve fen bilimleri alanındaki bütün sabitlere ulaşabiliyorsunuz. :oha:

Uygulama o kadar detaylı ki bazı özelliklerini kullanırken keşfediyorsunuz.
Örneğin basit yada bilimsel herhangi bir hesap makinesinde işlem yaptınız. Ekranda çıkan sonucun üzerine tıkladığınızda Geri Al, Tümünü Temizle vb ekstra şeyler açılıyor.

En muhteşem yanı da uygulama kendi içinde live tile'lara sahip. Her live tile'da son yaptığınız işlem gösterilerek kıpır kıpır dönüyor :kıskıs:

Birim dönüştürücüde veya Kur hesaplayıcıda istediğiniz birime geçmek için ekranda mevcut biriminin üstüne tıklamanız yeterli.
Ayrıca aşağı/yukarı ok simgesiyle dönüşümü ters çevirebiliyor, yani yerlerini değiştirebiliyorsunuz.

Kullandıkça olağanüstü özellikleri sizi sürükleyecek olan Calculator³ uygulamasını şiddetle ama şiddetle tavsiye ediyorum.
Hazır ücretsizken sakın kaçırmayın (bulutsuzgece)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
para vermeye kıyamadıgım uygulamalardan bir tanesiydi. Teşekkürler dostum:oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Tsk ler

yeminli06

yeminli06

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

n000k

n000k

Üye
dün akşam indirdim :kıskıs: appdeals in içinde görmiştüm :D

Lumiance

Lumiance

Üye
Teşekkürler, beleşse affetmem :D

serinaga

serinaga

Üye
Eyvallah kardeşim, hemen yükledim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt