Çakma N96 yazılım pc suite her neyse yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

therapistanbul

Üye
    Konu Sahibi
Çakma N96 yazılım pc suite her neyse yardım!!!!
arkadaşlar çin malı n96 var elimde pc suite yüklüyorum bağlanmıyor telefon. ayrı bi yazılımı varsa lütfen yardım edin 16gb boşuna gidecek bişey de atılmıyor içine...

Emperian

Emperian

Üye
kardeş onu telefonu sana satan adama sor

therapistanbul

Üye
    Konu Sahibi
arabistan dan geldi bilmiyorum.ama mutlaka bilen vardır bu konu hakkında . wireless çalışmıyor zaten bişey demedik ama en azından flash bellek olarak işe yarasın dedidim :)

osbir

Üye
merak etme o bence 16 gb bıle degıldır

therapistanbul

Üye
    Konu Sahibi
evt şüphelerim var:) neyse çakma n96 yazılım bilen varsa yardım etsin lütfen

maviay09

Üye
aynı sorun bende de var bağlanmıyor pc slüite ne cable nede buletot

serdar5458

Üye
n96 hakında 100 lerce yazı var arkdaslar bir soru soruyor cevap yok tel pc süküite baglansa forma neden yazı yazsınlar nemesisle kod degişin diyenler var nemesisle kod degişirizde tel görmezse nasıl degişiriz soru orda bu tel gören düzeltebilicek pro yokmu varsa neden kimse acılamıyor eger yazılım yüklenemiyorsa acıkca yazılsın haftalarca herkes konu arastırıyor ama kimse bu konuda yazmıyorbaslık n 96 giriyorsun konu boş aynı yazıların kopyaası icraat yok adam gibi acıklama yapacak biri yokmu sitede

anladıgım su blue tuot la yükleme yapılmıyor kablolu iletisim bilgisayarla kurulmuyor güncelleme yada prolar calıstırılamıyor sadece windows hafıza kartını tanıyor tel takınca onlada sadece resim ve müzik atılıyor kısaca bu tel cöpmü yoksa en ufacık bir işleme telefon teknisyeni bulacagız

bi de su sorun var tel veripte hurdasnı alma durumu var iml calan telefoncularda var. yardım edecek kapasiteniz yoksa yazmayın yorum felan kapansın olay

akkartal29

Üye
Arkadaşlar,
Bu program PC ye kurulmuyor, son anda hata veriyor. Neden acaba...
Oysa daha önceleri bir kez kurmuş ve telefonla belli ölçüde de olsa irtibata girmiş, içeriği görebilmiştim...
Bilen varsa şimdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt