seytan_avcisi
Üye
-
Konu Sahibi
-
aksesuar mıhava atmak için yani yaa bırak Allahaşkına bir kulaklık hava için alınır mı bir de çakması bir alcan 2-3 gün sonra elinde kalcak alet verdiğin o 55 tlye yanacaksın...
Nasıl yani philips ile müzik dinlerken beats i aksesuar niyetine boynuna mı takıcan
Ben telefoncudan 10 tlye mavi aldim 55 vermene gerek yok bnce logosu flnda var
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
beats kulaklıgı futbolcularda gördüm ben tek.fazla satılmıyor herhalde ama çakmasını alacağına biraz daha para verip philips yada creative kulaklık al.
aynen ama kulagın sakası olmaz ucuz kulaklık kulaga zarar verebilir.
pahalı olduğu içinaslında sokakta dikkat edersen bir sürü insanda görebilirsin fakat çoğu sahtedir bana göre kulaklık hava atmak için, gösteriş için alınmamalı kaliteli müzik dinlemek için alınmalı
aynen ama kulagın sakası olmaz ucuz kulaklık kulaga zarar verebilir.
philipsin her bütceye uygun kulaklıgı var.ben philips shs 4700 kullanıyorum uzun zamandır gayet memnunum.
çok haklısın philips shl1700 kullanıyorum 40 tlye almıştım o verdiğim 40 tlyi hiç haketmiyor kulaklık alacaklar eğer yüksek miktar verebilirlerse akg, bose veya beats'e bakabilirler en az 2-3 yıl kullanırlar ve hiç pişman olmazlar verdikleri paraya
philipsin her bütceye uygun kulaklıgı var.ben philips shs 4700 kullanıyorum uzun zamandır gayet memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?