sawasha303
Üye
-
Konu Sahibi
-
başka tarayıcı kullansan
aynı sıkıntı bende de war tum sıtelerı gezdım task kıller programını onerıyorlar ama bılınmeyen uygulama olarak algılıyor telefon cozemedım acıl yardım lutfenTelefonum Nokia Asha 303 S40 Nokia tarayıcı yeni güncelleştirmeler var dedi güncelledim ve sonra çakışan uygulamalar var dedi ve şimdi nokia tarayıcı açılmıyor. Tüm Fabrika ayarlarını geri yükledim, yedeklediğim sürümlere geri yükledim ama ne yaptıysam olmadı telefonu servise götürmeden nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımlarını rica ediyorum.
kardeşler nokia tarayıcı yerine telefonun kendi tarayıcısını müzik e girin seçenekler indirmeler adrese git deyin rtsp gibi bişey yazıyor onu silinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazıp nette dolasabilirsiniz. Bi tşk yeter
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Eğer arkadaşlarımızın dediğide olmazsa telefona yanlıs şekilde güncelleme yapmışsınız demektir tekrardan güncelleyin telefonu , isterseniz ilk önce telefona fabrika ayarı atın sonrasında güncelleme yapın derim denemekten bişey olmaz.
Bu "download.browser.ovi.com" un Twitter uygulaması için olanı var mı ?8u güncelleme telefon güncellemesi değil uygulamanınkendı güncellemesi.güncelleme hatalı.telefon uyarıyor güncelleme var diyor güncellensinmi diyor tamam deyince 2 saniye sonra tel kapanıyor açtığında çakısan uygulama hatası geliyor.tek çözüm downland.browser.ovi.com yazmak ama opera veya uc browser telefonun kendı tarayıcısndan daha iyi
Bu "download.browser.ovi.com" un Twitter uygulaması için olanı var mı ?
bendede aynı sorun vardı forumda ilk konuyu ben açmıştım ama çözümü bulamamıştımKardeşim senin dediğini yaptım kullanıcı meşgul sonra denein diyor...
- - - Eklendi - - -
Hadi cok bimiş kardeş bunada çare bulsana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?