Çakışan Uygulamalar Nokia Tarayıcı (Browser) Hatası Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

sawasha303

Üye
    Konu Sahibi
Çakışan Uygulamalar Nokia Tarayıcı (Browser) Hatası Yardım?
Telefonum Nokia Asha 303 S40 Nokia tarayıcı yeni güncelleştirmeler var dedi güncelledim ve sonra çakışan uygulamalar var dedi ve şimdi nokia tarayıcı açılmıyor. Tüm Fabrika ayarlarını geri yükledim, yedeklediğim sürümlere geri yükledim ama ne yaptıysam olmadı telefonu servise götürmeden nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımlarını rica ediyorum.

SHS

SHS

Üye
başka tarayıcı kullansan:hmmm

qlp38

Üye
Telefonum Nokia Asha 303 S40 Nokia tarayıcı yeni güncelleştirmeler var dedi güncelledim ve sonra çakışan uygulamalar var dedi ve şimdi nokia tarayıcı açılmıyor. Tüm Fabrika ayarlarını geri yükledim, yedeklediğim sürümlere geri yükledim ama ne yaptıysam olmadı telefonu servise götürmeden nasıl bir çözüm bulabilirim. Yardımlarını rica ediyorum.
aynı sıkıntı bende de war tum sıtelerı gezdım task kıller programını onerıyorlar ama bılınmeyen uygulama olarak algılıyor telefon cozemedım acıl yardım lutfen :(

Uhops

Uhops

Üye
aynı sorun bendede var bır çok program açılmıyor ve bıseyde yapamıyorum aynı konuyu bende açıyorum (maxicepte yenıyım inşallah aynı konu var dıye banlanmam)

yellowing

Üye
bu sorun bendede oldu bende asha 303 kullanıyorum güncellem var dedi güncelledim şimdi çakışan uygulama nokıa xpress diyor ve ınternete ve uygulamalara gıremıyorum:(:( ne yapabılırım bu konuda

furkan00066

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var bu konuda ne yapabilirim.

mstfx

mstfx

Üye
kardeşler nokia tarayıcı yerine telefonun kendi tarayıcısını müzik e girin seçenekler indirmeler adrese git deyin rtsp gibi bişey yazıyor onu silin www.google.com yazıp nette dolasabilirsiniz. Bi tşk yeter

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
ARKADAŞLAR ÇÖZÜMÜNÜN KONUSUNU PAYLAŞTIM ! maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/nokia-tarayici-cakisan-uygulamalar-sorunu-cozuldu-749027.html

• Beğen
Tepkiler: Ultrasound98 ve Mustafa Günaydın
ubeyd007

ubeyd007

Üye
kardeşler nokia tarayıcı yerine telefonun kendi tarayıcısını müzik e girin seçenekler indirmeler adrese git deyin rtsp gibi bişey yazıyor onu silin yazıp nette dolasabilirsiniz. Bi tşk yeter

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin yapamadım.tesekkürler....:)

Uhops

Uhops

Üye
müzik>seçenekler<indirmeler>adrese
git>download.browser.ovi.com>git
dedikten sonra download deyin
oluyor.

Forumda konu vardı.ben açmıştım aynı sorun bendede vardı düzeldi şuan.

valqo

Üye
Eğer arkadaşlarımızın dediğide olmazsa telefona yanlıs şekilde güncelleme yapmışsınız demektir tekrardan güncelleyin telefonu , isterseniz ilk önce telefona fabrika ayarı atın sonrasında güncelleme yapın derim denemekten bişey olmaz.

Uhops

Uhops

Üye
Eğer arkadaşlarımızın dediğide olmazsa telefona yanlıs şekilde güncelleme yapmışsınız demektir tekrardan güncelleyin telefonu , isterseniz ilk önce telefona fabrika ayarı atın sonrasında güncelleme yapın derim denemekten bişey olmaz.

8u güncelleme telefon güncellemesi değil uygulamanınkendı güncellemesi.güncelleme hatalı.telefon uyarıyor güncelleme var diyor güncellensinmi diyor tamam deyince 2 saniye sonra tel kapanıyor açtığında çakısan uygulama hatası geliyor.tek çözüm downland.browser.ovi.com yazmak ama opera veya uc browser telefonun kendı tarayıcısndan daha iyi

sp4ctors

Üye
8u güncelleme telefon güncellemesi değil uygulamanınkendı güncellemesi.güncelleme hatalı.telefon uyarıyor güncelleme var diyor güncellensinmi diyor tamam deyince 2 saniye sonra tel kapanıyor açtığında çakısan uygulama hatası geliyor.tek çözüm downland.browser.ovi.com yazmak ama opera veya uc browser telefonun kendı tarayıcısndan daha iyi
Bu "download.browser.ovi.com" un Twitter uygulaması için olanı var mı ? :D

ulu44

Üye
Kardeşim senin dediğini yaptım kullanıcı meşgul sonra denein diyor...

- - - Eklendi - - -

Hadi cok bimiş kardeş bunada çare bulsana....

Uhops

Uhops

Üye
Kardeşim senin dediğini yaptım kullanıcı meşgul sonra denein diyor...

- - - Eklendi - - -

Hadi cok bimiş kardeş bunada çare bulsana....
bendede aynı sorun vardı forumda ilk konuyu ben açmıştım ama çözümü bulamamıştım :D
download.browser.ovi.com yazınca olması lazım.

Mustafa Günaydın

Mustafa Günaydın

Üye
Bende de aynı sorun vardı, çözümü yazanlar sayesinde hallettim. Teşekkürler. Bir de nokia asha 303'de çalma listesi güncelleme olayı var, 2 saat sürüyordu bende güncellemesi. Bu tarayıcı sorunu çıkınca fabrika ayarlarına döndürdüm, telefonu açtım, baktım çalma listesi 10 saniyeye güncelleniyor :D sizde de böyle mi bu durum?

brkkspppp

brkkspppp

Üye
Benim telefon nokia asha 303.Twitter uygulamasında çakışan uygulamalar sorunu çıkıyor.Format attım,telefonu güncelledim ama düzelmedi ne yapmalıyım yardım edin

kadikoy

kadikoy

Üye
Telefonda güncelleme yaptıktan sonra ,çakışan uygulama nokia xpress diyordu.
nokia ovi suite ile Güncellemeyi tekrar dan yapdım ve
çakışan uygulama düzeldi ..:hehe:

Üst Alt