çağrı gelince ekran gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

converter2

converter2

Üye
    Konu Sahibi
çağrı gelince ekran gelmiyor
arkadaşlar telefona arama gelince ekran kapalı modda duruyor kızağı açıyorum ekran o zaman geliyor cevapla yapıp kızağı kapatıp görüşebiliyorum.(güneşli havalarda yapıyor güç koruma modu kapalı formatta attım kaç defa kapatmak istediğim zamanda kızağı açıyorum )

lweo

Üye
o b.ktan durum bendede var, arama gelince cevap vermek icin sagdan klidi acmam gerekiyor kapatincada oyle sensoru cok cok kotu.

emin0005

emin0005

Üye
aynı sorun bendede var kızagı acıp oyle cevaplıyabılııyorum ancak.varmı bunun caresi?

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar ekranın film inde sorun oluşmuş olabilir, yada telefonuna virüs bulaşmış olabilir, bu sebepten dolayı teknik servise götürmenizi öneririm

emin0005

emin0005

Üye
arkadaşlar ekranın film inde sorun oluşmuş olabilir, yada telefonuna virüs bulaşmış olabilir, bu sebepten dolayı teknik servise götürmenizi öneririm

servislik bir durum yok cunku golgeye gecınce gelıyor akşamları super calısıyor gunduzlerı sorun oluyor ve gunduzlerıde sensorun onune elımı surup cekınce gelıyor gelıyor ekran.bu sensorun hassasiyetı ısık alımı ıle ılgılı bır program bulabılırsek olabılır bence ısık degerı ayarı lazım diye dusunuyorum

z_ulger

Üye
evet arama geldiğinde ekran da birşey gözukmuyor ya kızagı kaydırmak gerekıyor yada tus kılıdını acmak var mı bunun bi çaresi..

kara90

Üye

virüsle ne alakası var. sallamısın ıyıce. linux sistemde virüs olmaz.

mert_1047

mert_1047

Üye

bilmiyorsanız bari dahil olmaya çalışmayın lütfen. Callock adlı programı kullanırsanız ekranın kilidini kaldırmaya gerek kalmaz arama geldiğinde otomatik kalkar.

Üst Alt