Çağla Şikel ile Sohbet

Konu Sahibi
Çağla Şikel ile Sohbet
Bugün Zorlu Center'da bir günlüğüne iş vardı.Arkadaş aradı gelmeniz lazım diye.Neyse ben ve kardeşim gittik. Lego işi olduğu için çocuklar geliyor genelde ama büykler de gelebilir.Basit bir lego değil 2-3 metre boyutunda bile yapılıyor.Kardeşim ve ben gelen çocukların velilerinin adını , soyadını , telefon numarasını kayıt ediyorduk. 2 tane çocuk geldi.Velileri geldi sonra.Kardeşim adını soyadını sordu.Çağla Şikel dedi Çocuklarının isimler Kuzey ve Uzay. O sırada Çağla Hanım , Adidas'a gitti.Biz Legolarla oynarken Çağla Hanım geldi.Sohbet ettik. Bayağı iyi bir hanım olur kendileri. Tam çıkarken çocuğunun yaptığı Legoyu bozmamız gerekiyor tabi.Çocuk bırakmak istemedi.Çağla Hanım yarın tekrar geliriz dedi.Çocuk mırın kırın etti ( küçük olanı ) Legoyu bozmayın diye ısrar etti ben de kıramadım. Legoyu dolaba sakladım. Yarın tekrar gelecekler ama ben gitmeyeceğim ( Çağla Hanım'ın numarasını soracaklar olursa kayıt yaptırırken telefon numarasını vermedi , bakıcıları yanında idi onun numarasını verdi ) Hiç havalı bir bayan değildi aksine çok mütevazi birisiydi.Bu arada Cristian Baroni de geldi. Yanında eşi ve çocuğu da vardı.O da çok iyiydi Raul Meireles de geldi alttan gri bir tayt giymiş değişikti yani.Erman Kılıç geldi.O da Victoria Secret'in Meleklerinin yerini sordu

Tepkiler: -Börteçine-

SHS

Üye
Okumadım

Serhan

Üye
İlk inandım sonra

Tepkiler: TeknoÖmer
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yalan değil.Dün Zorlu Center'da Lego etkinliğinde konuştuk.Çocuğu ile de konuştum.Köpeklerinin ismi de İrma imiş.Bunların hiçbirisi yalan değil.
İlk inandım sonra
Yalan değil , inanmak zorunda da değilsin.
Ne yazayım ki şimdi ben sana ?
Sentetiğin zararları bunlar
Tecrübe konuştu...

Tepkiler: Serhan ve sLeepLe

SHS

Üye

Sağlıkçıyım

Serhan

Üye
Sağlıkçı diye bir şey yok.O nasıl bir söz ya ? Sağlıkçı ne ? Sanki sağlık satıyor ? Simitçi gibi... Ayrıca sana ''sağlıkçı'' değilsin diyen olmadı...
abi inandımda sonunda saçmalamışsın biraz erman toroğlu felan

achambo

Üye
Bir yere kadar inandırıcı gibiydi

Konu Sahibi
Gençler inanmıyorsanız arkadaşımla fotoğraf çektirdi onu atabilirim.Tabi ondan izin alabilirsem.Ayrıca onlar da insan niye bu kadar bütüyorsunuz ki ?

Konu Sahibi
Bekleyin izin almaya çalışacağımArkadaş izin vermiyor

0MG90

Üye
Kırp onu sadece ünlüyü at