Çağın yeni 6600 ı N73 -

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLide

sLide

Üye
    Konu Sahibi
Çağın yeni 6600 ı N73 -
Evet arkadaşlar ben bu telefonu alacaktım fakat herkezin elinde görünce eski telefonum 6600 ı anımsadım ve hemen vazgectim.Sizin fikirleriniz..

• Beğen
Tepkiler: soner_444

guest1212

guest1212

Üye
aslında haklısın n73 şimdiki zamanın 6600 ı 4 seneye kalmaz 20 ytl ye satılır hepsi ölü bi tane sağlam yok aynı 6600 gibi ama n73 kesinlikle güzel bi telefon

sLide

sLide

Üye
    Konu Sahibi
kötü bir telefon olmadığı kesin 3.2mp kamerası yeter zaten ama bakıyorum sokakta yürüyen 50 kişi varsa 35 nde o telefon geçen gün dürümcü ustanın tekinde bile vardı mesela :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hangi teli alacakdın anlmadım?

muhammetnuri

Üye
ne alaka ya, millete gore mı hareket edıorsunuz sız?? herkes kot pantolon gıyıyor, sinemaya gidiyor, belediye otobüsüne biniyor!o zaman bunlardan da uzak durun!

sLide

sLide

Üye
    Konu Sahibi
işin ne alaka yaa sı N73 bir kaç aya herkezin elinde olan sade ve basit bir tel olarak kalıcak.Yani fiyatu ucuzlayacak ve tutulmiycak.. :)

hakan058

hakan058

Üye
n73 ün sadece kamerası güzel. onun dışında odun gibi telefon. herhangi bi menüyü açmaya çalıştığımda 1 dakka sona açılıyo. kesinlikle kimseye tavsiye etmem

FiReFLy_

FiReFLy_

Üye
ben ilk çıktığı hafta almıstım sölemesi ayıp taksitli 940 vermistim simdi 500 e almıyanıı dövüyolar :S

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
2.5 yıl oldu bu telefonun sıfırı hiç mi 500 den aşşağı düşmez bir cihaz bu süre içinde.2 yıl içinde 6600 ın pabucu coktan atılmıştı hemde apartman damına :S

eeemreee_14

Üye
hakan 058 s60 serisinin hepsi yavas bilmem dikkat ettinmi

--------------- Ekleme ---------------

odun gibide degil telefon dedigin cepte belli olacak

xkadir61

xkadir61

Üye
madem herkeste olmayan bir telefon arıyorsun git. n96 da görelim.
1500 ytl yi bi bayılda ayrıcalığın olsun o zaman.:sahan2:

sLide

sLide

Üye
    Konu Sahibi
5610 yada 6500 alarak daha da farkLı olabilirsin.. Ayrıca ben sizin fikirleriniz diye açtım konuyu benim ne düşündüğüme göre yorum yapın demedim xkadir61 :) Bi insanın farklı olması sadece üst düzey değerli bişi almasıyla olmaz ayrıca N73 fanatikliliğinin sebebinide anlamadım açıkçası :)

xkadir61

xkadir61

Üye
her zaman için n73 benim için bir ekoldür. bu güne kadar nokia'nın kullanmadığım symbian telefonu kalmadı. bence şu ana kadar nokia' nın yapmış olduğu en başarılı telefon n73 tür.
hatta bu telefonu en ince ayrıntısına kadar sökerim. ve tekrar toplarım. ve sistem olarakta hiçbir şeyi ondan esirgemedim.
n73 üme birdaha 6600 benzetmesi yapacak olursan, yazacak daha çok şey bulurum merak etme.

sLide

sLide

Üye
    Konu Sahibi
Daha çok şey yazıcağın belli ama komik bir tehdit olmuş bu arada 6600 daha iyi onu söyliym :) özellik açısından değil en azından daha çok kullanıcısı olduğu kesiN =) en azından bu sitede gördüğüm ve tanıdığım insanların hepsi 6600 kullanmıştır.N73 ise 6600 ın 2.versiyonu olarak görüyorum.Yakında bu tel de herkesin elinde olcak bu kötü birşey değil fakat benim düşüncem olarak kötü dostum ;)

corchy

corchy

Üye
en güzeli 6600

mentalukas

Üye
Arkadaşlar dikkatimi çekti 6600 kullanan kişiler genelde beraberinde N73 kullanmaya başlıyorlar.Eğer 6600 teklemeye başlamamış olsaydı hiç değiştirmeye niyetim yoktu.Bana gerektiğinden fazla iş görüyor.Ayrıca 6600 cebinde taşıyan biri olarak N73 daha hafif ve kibar geldi.Telefonu ticaretini yapmak için almıyorum,6600 420 YTL ye almıştım şimdi 50 YTL etmiyor ona bakarsanız.Benim işimi gördükten sonra hiç önemli değil prim yapması.:)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya benim dedemin kitracısı telşefoncu oluyor 2.el telefon felan satıyor 280liraya felan satıyo gerçi bana 250 ye bile bırakır çok düştü fiyatları bende 540 a 0 ını aldım esinden ama 8 ay oldu tabi.Bir de n73 ten sonra n79 da başladı millet şimdide n79 a hücum ediyo

ilivic

ilivic

Üye
:yuruhaha 6600 tmm zamanında baba telefondu ama şimdi hayatı yavaşlatıyor kendisi.n73 gibi bir telefonla kıyas bile yapılamaz 6600 ın ne dediği bile anlaşılmıyor.:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt