caddedeki olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
caddedeki olay
arkadaşlar geçen pazar hava güneşli falan cafer amcam evde oturup gaste okuodu işte bende ona takılıp takılıp odama kaçıodum neyse işte cafer amcamın canı sıkılmıs dışarıya çıkcakmıs falan üzerini giyindi benide çağırdı bende msnde kızlarla chat yapıodum hiç gidesim yoktu neyse cafer amcam babama söylemiş babamda geldi yanıma hadı gıt iyce bilgisayar manyağı oldun çık hava alırsın dedi bende içimden 92 yaşındaki morukla rezil olacam yolda dedim ama neyse istemeye istemeye üzerimi giyip çıktım tabi yolda giderken sınıf arkaşım hande okulun en gzl kızı bana doğru puhauahah diye yarılarak baktı bulunduğum durumdan çok utanmıştım ve başımı yere eğdim ve morardım sarardım bozardım birazdaha giderken işte bilmem şu hacı hayratı vardı cafer amcamın her zaman su içtiği çeşme böyle tiky bi çocuk saçları jöleli dikmiş havaya göbeği açık t-shirt giymiş piersing var göbeğinde burunda kulağında işte sonra cafer amcam evlat kenara geç ben içicem dedi sonra bi baktım o çocuk bizim okuldan bu sene mezun olan zengin oğlu cafer amcama ne dhiyons sen yha babalk dedi cafer amcam kendisinin yaşlı olduğunun yüzüne vurulmasından nefret eden bi tipti sonra hayratın yanında olan demir bardağı olan gücüyle çekip kırdı ve çocugun jöleli kafasına vurdu neyse işte bardağın içinde su varmış cocugun saçlarıda bozuldu bu çocuk değişik değişik küfürler etmeye başladı bende bunların altında daha fazla kayıtsız kalamazdım ve geriye doğru 100 metre açıldım var gücümle koşmaya başladım ve çocugun suratına uçan tekme geçirdim çocuk yerde içi içini yiyodu bu kadar rezillikten sonra ölmeyi tercih ederim dercesine bana baktı ve heyyhh sheni lhanet holahsı shümuklu shen nhe yhaptıgını shanıyorsun hea dedi bende bu dediklerinden pek bişi anlamadm ama cafer amcam beni koruma içgüdülerinden dolayı sürekli yanında bulundurduğu beyzbol sopasını en hayvanı guclerıyle çocugun kafasına vura vura çocugu öldürdü çocuk 1 dk koma geçirdi ve kanlar içerisinde orada kıvranarak can verdi cafer amcam şok olmuş olacakkı beyzbol sopasını hayrata dayadı ve olup biteni hayretle seyretti sonrasında çocuğa son kez baktı ve ağlayarak bayır yukarı topuk attı sonra ona zorda olsa yetiştim ve neden bunu yaptıgını sordum geçende 25 yasında bi kız bu morugun elini öpmeye kalkınca buda ben daha gencım demıs kızda kanıtla o zaman deyince 8 koli üstüste istifli ayakkabı kolilerini kaldırmaya çalışınca başarısız kalmış onun için moralinin bozuk oldugunu bu olaydan ötürü pişmanlık duydugunu belirtti bende anlayışla karşıladım ve birbirimize sarıldık duygusal anlar yaşandı sizce bu vicdan azabından cafer amcamı nasıl kurtarabılırım yardımlarınızı beklıyorum

Powér.

Üye
Ahahahhahah yarıldım bune ya helal dostum :D :D :D :kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d::kop::kop::kop::d::d::d::d:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Fazlası ile gereksiz bir konu..
İlgili bölüme taşındı..

punqermojo

Üye
bak şimdi seni not aldım bdaha açtıgın saçma konuları okumuycam ne bune ya

aLone

aLone

Üye
no comment:hmmm

wolchan55

Üye
bu ne yani şimdi bende durmuş zamanımı bununla yiririyorum alah allah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt