C905 lütfen yardım edinnnn arkadaşlarrr.... !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dj-Oguz

Üye
    Konu Sahibi
C905 lütfen yardım edinnnn arkadaşlarrr.... !!!
arkadaşlar benim telefonumun markası sony ericson C905
8.1 megapixel 2gb hafıza kartlı ve tv cıkışına sahip...( telefon ericsonun yeni modellerinden heryerde yok o yuzdn int programlar telefonu tanımıyor not:yurt dışından aldım...)

sorun: 1- telefona attıgım 1-2 dkkkalık mp4 leri izletyor kendi cektigi formatta öyle ama onları tvde göstermiyor tvye bagladıgımda sadece sesler geliyor veya muzik dinliyebiliyorum....

2- mp4 formtındaki filimleri hangi dosyanın içine atmamız lazım
veya yeni bir dosyamı açmak lazım... ? detaylı şekilde anlatan olursa sevinirim....

senerrr77

Üye
1. Sorununu bende yaşadım.Zannedersem Format ve çözünürlükle alakalı.Tv den kaynaklanıyor olabilir.

2. Soruna belki yardimcı olabilirm. yurdısından k50i aldım.Medya menü olarak fark yoksaki.mp4 formatındaki video ları pc suite programını kullanarak DCIM ve 100MSDCF nin içine atiyorum.Sorunsuz çalişiyor. . Format ve çözünürlük ,telefonunun orjinal movie çekimleri ile farklıysa sorun yaşayabilirsin.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
arkadaslar telefonda tv cikisi yok 3.5mm jack cikisi var oda kulaklik icin goruntuleri gormemeniz normal cunku o jack ses cikisi icin inanmayanlar sony ericssonun sitesinden ozelliklere bakabilir telefonun turkce degilse ben yaparim cunku kendiminkini yaptim

maliyes_33

Üye
bende c 905 telefon var ve sürekli arıza veriyor benimle iletişime geçip bana yardım ederseniz çok sevinirim....

telefonun hatası açıldıgında sadece sony ericsson simgesi görünüyor ve hemen geri siyah ekrana düşüyor diger ışıkları ise yanıyor çok fazla kez telefonculara götürdüm ama yaptılar geri bozuldu zaten sony nin servisi hiç yapamadı siz bana bir yardımcı olabilirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt