C7'ye sızıntı belle yüklemiştim bugün orjinal belle gelmiş yapmam gereken bişey var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
C7'ye sızıntı belle yüklemiştim bugün orjinal belle gelmiş yapmam gereken bişey var mı ?
C7'ye sızıntı belle yüklemiştim bugün orjinal belle gelmiş yapmam gereken bişey var mı yada aralarında fark var mı ?

Hakan2635

Hakan2635

Üye
evet ustadlar yorumlarınızı bekliyoruz :(

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Naviden indirip kurabilirsin.

WebStyle

WebStyle

Üye
evet ustadlar yorumlarınızı bekliyoruz :(

Telefonunuz yurtdışı çıkışlı değilse Nokia Sıuite ile yazılımı tekrar güncelleyin. Sızıntı belle'nin üstüne orjinal yazılımı yükleyecektir. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra Orjinal Telefon Ayarlar kısmına gelip "Geri Yükle" yapın. Geride kalan dosyalar temizlensin..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Hakan2635

Hakan2635

Üye
direk suit ten güncelemek sorun yaratır mı?

illlaki flash ile mi yüklememiz lazım?

hard/soft format ve biçimlendirmeye gerek var mı?

güncelleme yaparken telefonun şarjı tam mı dolu olmalı?

şimdilik aklıma gelen sorular bunlar,...

şimdiden teşekkürler

WebStyle

WebStyle

Üye
direk suit ten güncelemek sorun yaratır mı?

illlaki flash ile mi yüklememiz lazım?

hard/soft format ve biçimlendirmeye gerek var mı?

güncelleme yaparken telefonun şarjı tam mı dolu olmalı?

şimdilik aklıma gelen sorular bunlar,...

şimdiden teşekkürler

Flash atmayı biliyorsanız flash atabilirsiniz. Ancak flash atmak riskli iştir. Cihaz en ufacık bir hata sonucu açılmayabilir. Bir sonraki aşama dead flash atmak zorunda kalabilirsiniz. Batarya'nın dolu olmasında fayda var. Diğer bir yol Nokia Suite ile güncelleme yapabilirsiniz.. Diğer sorunun cevabını 1 üstteki mesajda yanıtladım..

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
nokia suite'de güncelleme yok diyor navifirmden tam olarak nasıl yapılcak peki bu ?
suan nokia suite güncelleme olarak geldi

----------Eklendi @ 17:58:38 ---------- Yazıldı @ 17:54:48 ----------

telefonum hacklı bunu yüklersem hack özelliğini kaybedecek mi ? ve uygulamaların tamam mı silinir mi ?

WebStyle

WebStyle

Üye
nokia suite'de güncelleme yok diyor navifirmden tam olarak nasıl yapılcak peki bu ?
suan nokia suite güncelleme olarak geldi

Şu anda son sürüme sahip olduğunuz için yeni bir güncelleme bulmaması normal. Siz yazılımı tekrar yükleyeceksiniz. Yazılım güncelleme ana ekranda size soruyor zaten "Cihazınızda yazılım sürümü 111.030.0609 kurulmuş. Cihazınızda sorun yaşıyorsanız yazılım için yeniden yükle işlemini gerçekleştirebilirsiniz." siz yeniden yükle yapıp orjinal belleyi yükleyin.. Evet orjinal'e geçince cihazınız hack özelliğini kaybedecektir.. Format atmadığınız sürece hiç bir uygulama silinmez..

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
111.030.06.07 olarak gösteriyordu şuan 06.09 geldi bu güncellemeyi yaparsam telefon hack özelliğini yitirir mi ve yüklü uygulamalar gider mi ?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefonunuz yurtdışı çıkışlı değilse Nokia Sıuite ile yazılımı tekrar güncelleyin. Sızıntı belle'nin üstüne orjinal yazılımı yükleyecektir. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra Orjinal Telefon Ayarlar kısmına gelip "Geri Yükle" yapın. Geride kalan dosyalar temizlensin..

Geri yükle yapmasak ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya arkadaşlar ben c7 im ulan bilgisayara baglıyorum ovi suiteye güncellemeye bak diyom güncelli diyor ama telefonum anna ve telefonumun yazılım güncellemesince bir güncelleme var pc nizi kullanarak güncelleme diyor ama güncelli diyor bilgisayarda delirmek üzereyim nolur yardım edin

WebStyle

WebStyle

Üye
Geri yükle yapmasak ?

Tabi siz bilirsiniz. Geri yükleme yaptığınızda hiç bir uygulama,oyun,rehber mesajlar vb. silinmez.. Ancak Veri Sil ve Geri yükle yaptığınız takdirde telefon temizlenmiş olur. Geri sil yaptığınızda sadece telefonu ilk fabrika ayarlarına geri alır.. Sistemde hata varsa hataları giderir..

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben c7 im ulan bilgisayara baglıyorum ovi suiteye güncellemeye bak diyom güncelli diyor ama telefonum anna ve telefonumun yazılım güncellemesince bir güncelleme var pc nizi kullanarak güncelleme diyor ama güncelli diyor bilgisayarda delirmek üzereyim nolur yardım edin
hocam kabloya iyi bak yada bide biraz bekle mutlaka gelir

BelaMonte

BelaMonte

Üye
hocam kabloya iyi bak yada bide biraz bekle mutlaka gelir

kardeş telefonda geldi gözüküyor birde kabloda sorun olsa telefonumu algılayıp güncellemelere bakamazdım ovi suiteden ya size geldimi neden boyle diyor.?????

maxisefa

Üye
benim telefonum yurtdışı çıkışlı, nokia sıuite den güncelledim fakat türkçe dil seçeneği yok, güncellemenin başka yolu varmı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt