trontr
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne söyleyim aklım karıştışimdi elindekio dosyaları bilgisayarında phoenix nereye yüklü ise oraya at değiştir de. Sayısı hiç önemli değil. Ben de daha 3 saat önce kurdum sen kendin keşfetneyse refurbishe basarsan tanıtım videolarının olduğu dosyayı isteyecek bulamayınca hata verecektir. Onun için update softwareye basacaksın. Refurbish değil. Sonra 5 dk ka bekle yüade şeklinde hızlıca yazılım yüklenecek. Sonra aç ve kullan. Yanlız alışkanlık yapan ve çok kullandığın uygulamaları hemen yükle her türlü bilgi silinecek haberin olsun. Ama telefonu açınca içinde hack falan bile var manyak yapmış sağolsun. Rompatcherde(yani hack) blockgprs-readcroot-removehashcheck ve müzik filam aracağında ya da pc ye bağlayacağında c2z4bin belle fixed vesayre yazanı kapat çünkü performans için bir iki şeyi kapatıyo. Dediklerimi yap sorun olursa özelden at. Ynşız gerçekten çok akıcı ve müthiş birşey ya ilk aldığım an bile telefonum bu kadar hızlı değildi. Hatta bunu bile c7mden yazıyorum doyamadım ve doyamayacağım.
Yav bende onu silmemiştim hay aklımaArkadşım sana bide birkaç dosya ekleyeceğim onları telefona yükledikten sonra telefonunu aç kapat bak neler olacak Tabi cfw den sonra.
Yav bende onu silmemiştim hay aklımaArkadşım sana bide birkaç dosya ekleyeceğim onları telefona yükledikten sonra telefonunu aç kapat bak neler olacak Tabi cfw den sonra.
Hayır sadece kırmızı dosyayı delete yap sonra refurbishO edit işi eskidendi
merakle bekliyorum dosyaları. bugun anneler günü hediyesi işini hallettikten sonra akşam dosyalarımı yedekleyip atıcam flashı. saol
---------- Eklendi @ 13:39:43 ---------- Yazıldı @ 13:39:22 ----------
işte duymak istediğim şey bu. Çok teşekkür ederim
---------- Eklendi @ 13:40:46 ---------- Yazıldı @ 13:39:43 ----------
flashtan önce sanırım hard format ve e hafızasını biçimlendirmem gerekior.
Hard format tuş kombinasyonunu ve e: yi biçimlendirme kodunu hatırlatırmısınız ?
telefon kapalıyken power tuşu+ ses kısma+kamera+menü aynı anda uzunca basılacak..
E için depo modunda pcye bağla pcde sağ klikle biçimlendir de..
ya bi sorun çıktı anlar mısınız bilmiyorum ama.
mesajlar kısmında isimler gözükmüyor hep numaralar yazıo rehberde kayıtlı olmasına rağmen
nasıl çözülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?