c7 yere dustu bir daha acilmadi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
c7 yere dustu bir daha acilmadi
arkadaslar gecen telefon elimden yere dustu telefon hafif darbe yedi ve telefon bir daha acilmadi telefonun disinda herhangi bir kirik yok ama acilmiyor sizce garantiye versem garantiden sayarlar mi yoksa garanti disi mi olur bilgilendirirseniz sevinirim ... simdiden tesekkurler...

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş çizik yada kırık, çatlak bir yer yoksa ver servise anlamazlar. Pili felan sök bak iç kısımda bir çatlak var mı ? Yoksa şanslısın derim.

slant1111

slant1111

Üye
İyice temzle telefonu şarj alıyormu dye falan bak..muhtemelen kameranın üst tarafı darbe yemstr

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
slant dedigin gibi telefonun sol ust kosesinden darbe yedi. telefon hic sarj almiyor biraz girinti oldu ust bolumde servise verecegim umarim anlamaz sorunsuz yaparlar.

slant1111

slant1111

Üye
servis para isteyecektir veya tekrar sana gönderrecektir..

serkanet

Üye
o darbe vardı dersin kendiliğinden telefon gitti dersin ;)

slant1111

slant1111

Üye
nokia bu yemez öyle seyler

lolaman

lolaman

Üye
Ya tutarsa :D

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
artik deniyecegim sansimi para isterlerse mecbur yapacagiz yurtdisinda oldugum icin daha veremedim haftaya bakirkoy kvk ya verecegim

KO9

KO9

Üye
Nokia Care'e götürmenizi tavsiye ederim KVK yada Telpa'nın ücret talep ettiği bazı şeylere Nokia Care'lerde ücret almıyorlar garanti kapsamında değiştiriolar

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
nokia care nerelerde var peki ben avrupa yakasindayim bakirkoy taraflarinda

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu 2 hafta önce vermiştim nokia care sağolsunlar telefonu eskisinden daha sağlam bir şekilde verdiler. ön ekran değiştirmişler. şu an hiç bir sorunu yok inşallah bir daha olmaz bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt