Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 ye iş cep yüklenebiliyormu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutluadam
Üye
Konu Sahibi
c7 ye iş cep yüklenebiliyormu?
c7 ye işcep yüklenebiliyormu? baktım listeyede c6-01 var c7 yok işcep uyumlu telefonlar listesinde.
--------------- Ekleme ---------------
yav yokmu c7 de işcep kullanan şu soruma bir yardımcı olun lütfen.
ozan_gurka1903
Üye
eğer bahsettiğin uygulama iş bankasının uygulaması olan içcepse evet yükleniyo yükleyebilmek için işbank ın kendi sitesinde bir adres var ordan direk telefonuna gönderiyor uygulamayı bende ovi de n8 için baya bi aradım bulamayınca oraya girip şansımı denedim ve ulaştım ...Kendi sitesine bakarsan oradan ulaşabilirsin.
eğer bahsettiğin uygulama iş bankasının uygulaması olan içcepse evet yükleniyo yükleyebilmek için işbank ın kendi sitesinde bir adres var ordan direk telefonuna gönderiyor uygulamayı bende ovi de n8 için baya bi aradım bulamayınca oraya girip şansımı denedim ve ulaştım ...Kendi sitesine bakarsan oradan ulaşabilirsin.
seninki n8 ama. ben c7 den bahsediyorum. kendi sitesinde zaten işte baktım. işcep uyumlu telefonlarda c7 yok.
listede n8 de yok ilginç şimdi baktımda.
ozan_gurka1903
Üye
tamam bende ordan girdim ve yükledim aynen n8 de yok ama bu yüklenmiyo anlamına gelmiyor sen ordan adresi telefonuna gönder telefondan açtığında cihaz kendine uygun olan sürümü yüklüyor zaten ya da direk telefonundan gir mobil sitesine işbank ın ordan kur daha mantıklı ben bu şekilde yapmıştım
yanıtlar için teşekkürler. iyi forumlar arkadaşlar.
by_oguz
Üye
isbank sitesinde model uygun olarak gözükmüyor ama ben n8 e yükeldim takır takır calısıyor
s3rseri
Üye
ben C7 de kullanıyorum sorunsuz ve bütün SYMBIAN^3 cihazlarda çalışıyor , bankadan program yükleme linki mesajı gelmiyorsa ya da telefon uyumsuz gibi bir hata veriyorsa normal forumdan ya da Ovi den programı indirip kullanabilirsin ...