c7 ye format atmak istiyorum lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye format atmak istiyorum lütfen yardım
Anna'yı bir daha kuracağım çok sorunlar yaşadım , özellikle fotoğraf müzik player ve uygulama yükleme konusunda.. Daha sonra ingilizce kullanacağım.
Yedeklemeyi aldım fakat nasıl format atacağımı bilmiyorum
Ayrıca ovi sorununu nasıl çözebileceğim ?
Teşekkürler

benighted

benighted

Üye
ayarlar-telefon-tel. yonetimi-fabrika ayarlari-veri sil ve geri yukle yaparsan telefon temizlenir

technoshark

technoshark

Üye
Bu seçenek ROM orijinal işletim sistemi geri yükler.
C: bölümü ve siler bellek de dahil olmak üzere tüm verileri biçimlendirir
. kartı Code * # 7370 ( bu klavye üzerindeki tuşların kombinasyonu
mobil )

u şekilde yazıyor dostum

catdog136

catdog136

Üye
açma/kapama tuşu - ses kısma tuşu - kamera tuşu - menü tuşu

bunları telefon kapalıyken aynı anda basılı tut pin sorma ekranına kadar tüm sistem ve e klasörü formatlanacaktır. Sadece temel telefon bileşimleri kalacaktır. Ardından yazılımınızı geri yükleyiniz ardındanda yedeklerinizi geri yükleyiniz..

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
açma/kapama tuşu - ses kısma tuşu - kamera tuşu - menü tuşubunları telefon kapalıyken aynı anda basılı tut pin sorma ekranına kadar tüm sistem ve e klasörü formatlanacaktır. Sadece temel telefon bileşimleri kalacaktır. Ardından yazılımınızı geri yükleyiniz ardındanda yedeklerinizi geri yükleyiniz..
bu arkadaşınızın dediği şekilde yaparsan daha iyi olur bence ovi sorununuda telefon menüsünden yazılım güncelleme uygulamasına girip ordan yüklersen sorun kalmaz yani ben öyle yaptım ovi mağazayı açmadada uygulama indirip yüklemedede hiçbir sorun yok :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt