c7 wi-fi genel sistem hatası (-30235)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
c7 wi-fi genel sistem hatası (-30235)
Arakadaşlar wi-fi hatası alıyorum. Wifi bağlanmıyor, genel sistem hatası diyor. Sebep ne olabilir

kalbimdesiin

Üye
Sistem hatası oluyorsa hard format falan atmış miydin daha önce attıysan yeniden refurbish ile flaşlaman gerekiyor

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atmadım, belle yükledim

kalbimdesiin

Üye
Tekrar sağlıklı bir şekilde dosya değiştirerek flaşla dediğim gibi yaparsan hata almazsn belle dosyasını olduğu gibi phoenix e at sonra en önce 25.7 nin dosyası var phoenix e attığının içinde onu değiştir sonra euro 2 ile değiştir sonra da hackli uda ile değiştir hackli uda ve euro 2 dosyası masaüstünde olmalı sakin phoenix e atma değiştirirken sakin işaretleri kaldırma değişme işlemi bitince telefonu kapat bataryayi çıkar phoenixde dead kutusunu işaretle refurbish e bas yazı çıkacak en önce usb yi bağla telefona sonra batarya yi takar takmaz flaş başlıyo hemen tamam de bekle

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ilgin için teşekkür ederim ama bunun başka bir yolu yok mudur?

kalbimdesiin

Üye
Baska yolu Yok malesef sen yazılım atarken hata yapmış olabilirsin değiştirme yaparken işaretlere dokunma birde yazılım atmadan önce dosyaları yedekle sonra depo hafızayı biçimle sonra soft format hard atma sonra yazılımı yeniden kur

----------Eklendi @ 23:20:36 ---------- Yazıldı @ 23:16:47 ----------

Ben hard attım mağaza qt smart installer haritalar video oynatıci kisacasi c de birşey kalmadı yükleyici bile düzgün çalışmadı Sistem hatası yaptı yazılımı sıfırdan yükledin telefon kendine geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt