c7 usb otg hakkinda yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
    Konu Sahibi
c7 usb otg hakkinda yardim
konunun yerimi bilmiyorum en uygun yer burasi sorum su olcak;
herhangi bi disi uclu usb kabloyu kendi data kablosuyla birlestieme gibi bisey yapilabilir miyim? Cevaplariniz onemli benim icin bekliyorum simdiden saolun.

mıttık

Üye
bunu yapmak çok zor değil sadece data kablosunu kesip ucuna dişi usb portu bağlaman gerek ancak data kablosunun içinde birçok kablo var hangisini nereye bağlıyacağını bilemezsin yani sıkıntı yapar

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşım onunla uğraşacağına internetten otg kablosu al daha az masraf etmiş olursun ben bi çin sitesinden 2.40$ a sipariş verdim sözde kargolandı bakalım elime ulaşacak mı ulaşırsa bilgi veririm istersen sende alabilirsin orjinal olmasa bile iş görür sanırım üstelik kargo ücreti de yok

realplayer2

realplayer2

Üye
seçili pazarlarda bulunabilir diyo nokia gsmciler satmıyo mu dostum baktın mı hiç 20-30tl civarında diye biliyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
antalya da nokia shop a sordum orada yoktu üstelik orada çalışanların birkaçının kablodan bile haberi yok. farklı illeri bilemem isterseniz bi araştırın ya da n8 i olup kabloya ihtiyacı olmayan bi tanıdığınızdan isteyebilirsiniz

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kayseride sormadgim telefoncu kalmadi

realplayer2

realplayer2

Üye
o zaman nokia destek hattını(444 36 65) arayıp sizin bu seçili pazarlarınız nerde diye bi sormak lazım kafa mı buluyolar insanlarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt