C7 tvout sorun yaşıyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

genix

Üye
    Konu Sahibi
C7 tvout sorun yaşıyorum ?
Uzun aramadan sonra bir orjinal kablo bulma imkanım oldu bağladım televizyona büyük bir merakla ses var görüntü yok.
C7 tvout özelliğini kullanmak istiyorum ama sesleri duyabildiğim halde telefonun ekranını videolarını vs. göremiyorum.
bu gibi bir durum yaşayan varmı?
ne yapmamı önerirsiniz?

tlgsyl

Üye
aynı sorun bendede war benm tel 6500 slide muzik actıgım zaman ses war video actıgım zaman ses var ama goruntu yok tvde

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar c7 tvout ozellıgine sahıp deil malesef

uribaju

uribaju

Üye
arkadaşlar c7 tvout ozellıgine sahıp deil malesef
tv cikisi var tabiikide ;) dostum kabloyu telefonun girisine tam takma az birsey tak biraz oyna falan goruntu gelir bende oyle oluyor hee bunu yapmadan once ayarlardan varsayilan aksesuari tv cikisi yapmayi unutma

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Uzun aramadan sonra bir orjinal kablo bulma imkanım oldu bağladım televizyona büyük bir merakla ses var görüntü yok.
C7 tvout özelliğini kullanmak istiyorum ama sesleri duyabildiğim halde telefonun ekranını videolarını vs. göremiyorum.
bu gibi bir durum yaşayan varmı?
ne yapmamı önerirsiniz?

kardeş sanırım tvye taktığın 3 renki kablo var onların yerlerini değiştirip tak 1 tv 2 ses girişi olacak sen tv olana üçünüde dene tek tek

darkwolf33

darkwolf33

Üye
benim n8de de oyunlarda müzikte felan ses ve görüntü var ama video ve filmlerde görüntü var ses yok neden acaba?
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt