Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 tuş takımı sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
66s2
Üye
Konu Sahibi
c7 tuş takımı sorunu
arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var bilmem ama c7 yi alalı 1 hafta 10 gün falan oldu, gayet memnunum sadece şu ekranın altındaki tuş takımı komple oynamaya başladı. Başkalarında da bu sorun var mı merak ettim....... servise gitmeli mi????????
Starsley
Komple derken benim oynuyor sağa sola biraz bu normal
66s2
Üye
Konu Sahibi
yani tuş takımı hepsi bir parça zaten on dan dolayı, başta oynama yoktu sonradan gevşedi herhalde.......sağa sola yukarı aşağı......yada vardı ben farketmedim
emre2574
Üye
normal bişi bendede oluyor sorun deıl gıbı
Slanq
Üye
bendede öyle daha önce zaten böyle konu acılmıştı sonuc normal denmişti :P
atrax_95
Üye
arkadaşlar bendede c7 var. telefonla konuşurken sürekli beklemeye alıor . acaba bunu önlemenin bi yolu var mı ??
gfbhalil_01
Üye
evet alttaki arama acma ve kapama tusu asagı yukarı hafif oynuyor benim moralimi bozmustu bu acıkcası ama şimdi düzeldi
fasilyeee
Üye
Evet aynı sorun benim telefonda da var.Demek ki genel bir sorun.Acaba kullanımdan kaynaklanan ya da üretim hatası mı ?
slant1111
Üye
ya tuş takımının altında benek benek siyah noktalar var mı sizde ?
emreipekci
Üye
ben başka bir sorundan ötürü garantiye verirken bu durumu da yazdırmıştim ama verilen cevap bunun normal olduğu oldu. Bu sebeple boşuna garantiye vermeyin yani telefonunuzu