C7 telefonum tamamen öldü sanırım bi el atsanız :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rastmus

Üye
    Konu Sahibi
C7 telefonum tamamen öldü sanırım bi el atsanız :(
refresh yüklemek istiyordum bende. ama yanlışlıkla navifirmden c6-01 in dosyalarını indirmişim ve kurdum telefona phoenix kullanarak. telefondaki nokia yazısı ters gelince anladım bieşeylerin yanlış olduğunu.

daha sonra 111.30.609 yazılımı indirdim navifirmden ve tekrar phoenix kullanarak software update yaptım. nokia yazısı düzeldi ancak telefon açılmadı gene. sonra bu sitedeki c7 refresh dosyalarını indirdim bi de onla software update yaptım. yine açılmıyor.

codblackops2

codblackops2

Üye
forumda araştırın s^3 telefonlara dead flash atarak kurtarma diye.

dead flash sorununuzu büyük ihtimalle çözer.

rastmus

Üye
    Konu Sahibi
refurbish tıkladığım zaman navifirmde 2 gb lik bi dosya var onun eksik olduğunu hatasını veriyor. şimdi o dosyayı indiriyorum. tekrar deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

gene olmadı. jaf ile dead flash yapılmıyor mu bu telefona. ordaki listede rm-675 yok

kaavkw

Üye
Refurbish demeden önce options'a gir, orada en altta bir tanesi 'optional' onun tik seçeneğini kaldır 'mandatory' olanlara dokunma, geri dön tekrar refurbish de.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
dead flash kutucuğunu işaretledin mi?

rastmus

Üye
    Konu Sahibi
evet dead kutucuğunu işaretledim. optionsdan o gereksiz dosyayıda sildim yine olmuyor yine olmuyor

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü.

bu sitedeki talimatlara göre yaptım herşeyi. telefona önce N8 in en eski (kanada) yazılımını yükledim sonra N8 e ait 11.005 iskandinav yazılımını yükledim. bu ikisini konunun başında verilen phoenix in 10 sürümüyle yaptım. sonra C7 nin 24.007 yazılımını yükledim phoenix 11 kullanarak ve açıldı telefon. sonraki adımları yapmadım henüz.

buddhanandi

Üye
Teşekkürler.Ben de c6-01 cihaza refreş yüklemiştim ardından modifiye cwf yükleyince açılmadı. 10 saat uğraştım ama açabildim şimdi anna yüklü oldu.tekrar belle ye yükseltmem gerekecek. Senin verdiğin siteden yararlandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt