C7 Telefon hafızası ne kadar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
C7 Telefon hafızası ne kadar ?
Belle Refresh yükledikten sonra 410MB boş alan göstermeye başladı. Belle kullanırken c sürücüsünün boş alanı 200 civarındaydı güncelleme yaptım kullanılan hafıza toplam 81 mb olarak gözüküyor. Bu normal midir ?

Kategoriler karıştı konuyu yanlış yere açmışım :) İlgili bölüme taşınabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Belle Refresh yükledikten sonra 410MB boş alan göstermeye başladı. Belle kullanırken c sürücüsünün boş alanı 200 civarındaydı güncelleme yaptım kullanılan hafıza toplam 81 mb olarak gözüküyor. Bu normal midir ?

Kategoriler karıştı konuyu yanlış yere açmışım :) İlgili bölüme taşınabilirse sevinirim. Teşekkürler.

doğrudur kardeşim benim n8 de de öyle 75 mb boş alan var diğer dosyalar sis uygulamarı falan baya bi yer kaplıyor

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur kardeşim benim n8 de de öyle 75 mb boş alan var diğer dosyalar sis uygulamarı falan baya bi yer kaplıyor

Yok bende kullanılan alan 81MB. C sürücüsünde 400mb boş alan gösteriyor. Belle Refresh 81MB alan mı kaplıyor şimdi anlamadım.

serinaga

serinaga

Üye
Çok ilginç, hiçbir uygulama yüklemedin daha sanırım
...

ANIL

ANIL

Admin
Yok bende kullanılan alan 81MB. C sürücüsünde 400mb boş alan gösteriyor. Belle Refresh 81MB alan mı kaplıyor şimdi anlamadım.

Belle refresh'in kapladığı alanı göstermez. Uda ile ilgili oradaki hafıza bilgileri. Bir soft format at düzelmesi lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt