Orada bir hata oluşmuş pcye geçince düzelteceğim şimdilik bunu indir(Kurtuluş40 abimden alıntı) mediafire.com/?98d6z65n67da6zh rar ın içinde nereye atılacağı yazıyor.
öncelikle emeklerin için tesekkür ederiim yalnız benim iki sorum olcak su tel kilit mandalını cektıgımızde titreme alıyorduk tus kılıtlenmesinde artık bunu yapamıyorum bunu yorumda dosya wermıssın ama yapamadıım bi yardımcı olursan seviniriim bide sarj göstergesini bulamadım senin ilk sayfandakini bunuda sölersen sewiniriim
sadece witgetleri yaptım telefonu kapatıp açtım kilit kodu ayarlanamadı lütfen kilit kodu ayarlayın diyo tamam diyorum giriyorum kodu kabul etmiyor napmam lazım
sadece witgetleri yaptım telefonu kapatıp açtım kilit kodu ayarlanamadı lütfen kilit kodu ayarlayın diyo tamam diyorum giriyorum kodu kabul etmiyor na yapmam lazım
sadece witgetleri yaptım telefonu kapatıp açtım kilit kodu ayarlanamadı lütfen kilit kodu ayarlayın diyo tamam diyorum giriyorum kodu kabul etmiyor napmam lazım
öncelikle emeklerin için tesekkür ederiim yalnız benim iki sorum olcak su tel kilit mandalını cektıgımızde titreme alıyorduk tus kılıtlenmesinde artık bunu yapamıyorum bunu yorumda dosya wermıssın ama yapamadıım bi yardımcı olursan seviniriim bide sarj göstergesini bulamadım senin ilk sayfandakini bunuda sölersen sewiniriim
bu arada bişi daha dikkatimi cekmisti onuda söleim su tel flash attıktan sonra hesap olustur secenegı gelıoya onda sorun war baglanmıo wifiden bide ovi store sifre yada kullanıcı hatası werıo dogru gırdıgıme emın oldugum halde ayrıca internetede arada wifi acıkken mobil weri kapalı die baglanma hatası alıorum bu sadece bendemı bole acaba bunlarada el atıp optimizasyonu tam saglarsan sana zahmet dostum