Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 son guncelleme sonrasi photo cekim kalitesi dusmesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marmaraisland
Üye
Konu Sahibi
c7 son guncelleme sonrasi photo cekim kalitesi dusmesi
arkadaslar sizdede bole bir durum varmi foto cekim kalite dusmesi son guncellemeden sonra sanki kalitesi dustu yoksa banami ole geliyo uzuluyorum lutfen bole bisey olan varsa vede caresini bilen lutfen cvp versin
Re13eL
Üye
bende son sürüm yüklü bi kalite düşmesi olmadı sana öyle geliyo olabilir
ve ya güncelleme sonrası çekim kalitesi ayarları düşmüş olabilir.Kamera ayarlarım,na girip bi kontorl et istersen
fuzzzuli
Üye
ewet haklısın olabilir başta telefon eskimeye başladı diye düşünmüştüm ama güncellemedende olabilir.
Quaresma53
Üye
oyle bisey yok alakasida yok zaten donanimsal olabilir senin sorun
mesut1979
Üye
aksine benimki dahada iyilesti
marmaraisland
Üye
Konu Sahibi
acaba banami ole geliyo arkadslar bunu nasil tam olarak ogrenebilirim yada test edebilirim
fuzzzuli
Üye
ben Dediğim gibi tam olarak emin değilim belki bize öyle geliyordur zaten fotoğraf çekimi iyi değil
marmaraisland
Üye
Konu Sahibi
ya ben bikac arkads foto yuklemis c7 ile cekilmis gercekten bence iyi cekiyo karsilastirdim ya ben iyi cekemiyorum yada bi sorun var
qsaw
Üye
arkadaşım sen bi kameraya gir yukarda sağ ustte ne yazıyor bir bak böyle küçük kareler var onun yanında 6 felan yazar olmadı seçenekelrden ayarlara gir orada görüntü kalitesi kaç yazıyor bak