C7 servislikmi oldu yoksa :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
    Konu Sahibi
C7 servislikmi oldu yoksa :(
arkadaslar telefonuma sarkı atmak istedim depo hafızasına sarkıyı attım usb bağlantısını kestim müzik çalara girdiğimde hiçbir sarkının olmadıgını gördüm aynı sekilde videolar ve fotograflarıda...depo hafızasındaki klasörler .exe olarak gözüküyo servisemi göndermeliyim telefonu :(

hizan

hizan

Üye
format at düzelir. bu arada yedeklemeyi unutma.

meletim

meletim

Üye
virüs bulaşmış telefona benim haftalık başıma gelir bu olay exe virüsü dosyalarını da gizlemiş x-plore yükle telefonu tarat bilgisayar dan dicem gine bulaşacak bu sefer virüs..x- plore yi çalıştır depo hafızan daki hepsini seç gizlilik salt okunur bi secenek dava vardı unutum onları kaldır telefonu kapat aç sonra kullanmadığını düzeltirsin geri servislik bişey yok benim başıma çok geldi bu olay

hizan

hizan

Üye
forum da araştır servislik durum yok. ilk defa böyle bir sorun duydum.

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
depo hafızanı biçimlendir hard reset at ardından da istersen flash atarsın. Sadece tecrübeye dayalı mantık kesinliği yok ama denemekten ne zarar gelir :D

delidolunet

delidolunet

Üye
%100 çözüm var abi ya.

arkadaş demiş, depo hafızanı biçimlendir. sonra hard reset at, depoyu yine biçimlendir ve en sonunda flash at. düzelmezse beni bu forumdan atsınlar :) ama bunları yaptıktan sonra tekrar biçimlendir depoyu. ve geri yükleme yaparsan da sadece rehberi yap. mesajları yap. takvimi yap. virüs yedeklemene de zıplamış olabilir dosyalara falan. bunları yaparsan %100 çözülür. çözülmezse telefonda mutlaka donanımsal bi sorun vardır. çünkü bu söylediklerim yazılımı tamamen ve tamamen sıfırlar, format ta olası virüsü yokeder. bunlara rağmen düzelmezse mecburen servise verirsin. yada bi kereliğine de dead flash denersin. denemek bişey kaybettirmez sonuçta gerçekten.

forumda her dediğimiz detaylı resimli anlatılmıştır mutlaka. hiç korkmadan zorlanmadan yaparsın, sorun olursa telefonunu düzeltene kadar söz ben ilgilenicem :) ben bozduğumda ilgilenmemişlerdi, sen yalnız kalmayacaksın :p :)

meletim

meletim

Üye
arkadşlar belki sizin kadar anlamıyordurum ama bu olay iş yerindeki bilgisayrdan dolayı bu olay çoğu zamn başıma gelir .. başka bilgisayarda tarat teli x-plore ile dosyaların telefon üzerinden gizliliklerini kaldırabiliyorsun böylece dosyaları geri görebiliriz . toplam 1 dk almayack bi olay hard format flash felan bence biraz fazla olmuş böylede sorun çözülebiliyor

selmans

selmans

Üye
kardeş senin bilgisayara virüs bulaşmış sen telefonu kart okuyucu formatında her takmanda o virüs gene bulaşacak telefona temiz bir bilgisayarda format at sorunun düzelecektir

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
    Konu Sahibi
0 çözüm var abi ya.

arkadaş demiş, depo hafızanı biçimlendir. sonra hard reset at, depoyu yine biçimlendir ve en sonunda flash at. düzelmezse beni bu forumdan atsınlar :) ama bunları yaptıktan sonra tekrar biçimlendir depoyu. ve geri yükleme yaparsan da sadece rehberi yap. mesajları yap. takvimi yap. virüs yedeklemene de zıplamış olabilir dosyalara falan. bunları yaparsan 0 çözülür. çözülmezse telefonda mutlaka donanımsal bi sorun vardır. çünkü bu söylediklerim yazılımı tamamen ve tamamen sıfırlar, format ta olası virüsü yokeder. bunlara rağmen düzelmezse mecburen servise verirsin. yada bi kereliğine de dead flash denersin. denemek bişey kaybettirmez sonuçta gerçekten.

forumda her dediğimiz detaylı resimli anlatılmıştır mutlaka. hiç korkmadan zorlanmadan yaparsın, sorun olursa telefonunu düzeltene kadar söz ben ilgilenicem :) ben bozduğumda ilgilenmemişlerdi, sen yalnız kalmayacaksın :p :)

yanlız olmadıgımı biliyorum kardes sagol...:) telefona format attım sanırım virüs bilgisayarımdada war virüs taraması yaptım bilgisayara ancak sonuc yine aynı :S:(

meletim

meletim

Üye
combofix le güvenle modda tarat bilgisayarı onları siliyor işe yarar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt