C7 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
C7 şarj sorunu
arkadaslar c7 aldım 1 hafta oluyor ama şarjı az gidiyor ya 2 gunu bulmuyor buna bir çözüm yok mu bu yeni anna guncellemesinden mi böyle eski surumu kullansak da böyle mi giderdi ya widgetler cevrimdısı e posta cevrımdısı genelde hepsi cevrımdısı ama dayanmıyor bana muzik flan da dinlemiyorum yani birde odinlesem ne hale gelecek

ecel54

ecel54

Üye
yeni sürümdenmi bilmem ama sarj süresini uzatmak için ekran parlaklığını azalt.kullanmadığın zaman açık uygulamaları sonlandır ve interneti ve görüntülü görüşmeyi kullanmıyorsan şebeke modunu çift moddan gsm ye al daha uzun sürer. gsm e alırsan internete girebilirsin ama 3g kadar hızlı olmaz

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
gsm e nasıl alınıyor?

ecel54

ecel54

Üye
ayarlar/bağlantı/Şebeke/sebeke modu

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
c7 de yok öyle bir menu

ecel54

ecel54

Üye
:D 5800 a göre dedim ama ondada vardır herhalde. bağlantı ayarları kurcala en iyisi yada c-7 de nasıl olduğunu bilen biri lazım.

kalbimdesiin

Üye
Var ayarlar en üstte ağ yazıyor ona basınca şebeke modu yazar gsm çift mod 3g seçeneği var c7 de 5800 a göre biraz yerleri değişik

----------Eklendi @ 19:47:57 ---------- Yazıldı @ 19:46:13 ----------

Menü ayarlar bağlantı ağ şebeke modu

----------Eklendi @ 19:54:16 ---------- Yazıldı @ 19:47:57 ----------

3g dehşet şarj yiyor gsm modunda denedim çok Az yiyor şarji birde communicator programını sil gitsin intranet ayarlarını Hepsini Hayır Yok yap gelişmiş ayarlardan tls ntml yi kapalı yap sonra programdan Çık menü ye Gel bul diye uygulama var ayarlarını Hepsini kapalı yap bak şarjin nasıl uzuyo gör

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sen en iyisi güç tasarruf modunda kullan

sencan48

Üye
    Konu Sahibi
ya 3g peki daha mı hızlı yani nette gezinriken 3g mi yapayım evde olmaıdımgda cok yavas girio nete avea internet paketiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt