Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 sağ üst köşede devamlı değeri değişen rakamlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pansiyonn
Üye
Konu Sahibi
C7 sağ üst köşede devamlı değeri değişen rakamlar
Merhaba değerli arkadaşlarım,Geçen gün birkaç program yükledim, yükledikten sonra telefonun giriş ekranında sağ üst kesimde mavi renkli ve devamlı değeri değişen rakamlar çıkıyor. Bu neyin nesidir aceba
Merhaba değerli arkadaşlarım,Geçen gün birkaç program yükledim, yükledikten sonra telefonun giriş ekranında sağ üst kesimde mavi renkli ve devamlı değeri değişen rakamlar çıkıyor. Bu neyin nesidir aceba
Muhtemelen Antivrüs programı yüklemişsin. O senin Wlan Ağında bağlantı hızındır.
pansiyonn
Üye
Konu Sahibi
Antivirüs programı yüklemedim, wlan kapalı durumda. Başka bir programdan kaynaklanıyor ama bulamadım.
realplayer2
Üye
rami gösteren olabilir yada cihaz hızını felan mutlaka bişey ölçüyo belkide speedometer dir
HaqperesT
Üye
sistemking programı olabilir üsteki ram altaki cpu yuzdelik kullanımı
kalbimdesiin
Üye
Aynısı bende de olmuştu tam format atacaktım programın biri yapıyormuş onu dikey klavye programıydi sanırım sistemle ilgili programları yazarmisin sende yüklü olan
pansiyonn
Üye
Konu Sahibi
Değerli kardeşim, sistemle ilgili programlar derken neleri kasdettiğini anlamadım
Re13eL
Üye
hangi programları yüklediğini yazarsan iyi olur arasından bulmak daha kolay olabilir
kalbimdesiin
Üye
O gösterge cpu hızını gösteriyo task manager gibi programlar varsa sil sonra telefonu yeniden başlat yazı kaybolunca o yazıyı çıkaran program silinmiş oluyor
pansiyonn
Üye
Konu Sahibi
Tşk ederim
serinaga
Üye
Naptın çözdün mü kardiş ????
pansiyonn
Üye
Konu Sahibi
Evet kardeşim, birkaç program kurmuştum, sildim kendiliğinden kayboldu