C7 sağ üst köşede devamlı değeri değişen rakamlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
C7 sağ üst köşede devamlı değeri değişen rakamlar
Merhaba değerli arkadaşlarım,Geçen gün birkaç program yükledim, yükledikten sonra telefonun giriş ekranında sağ üst kesimde mavi renkli ve devamlı değeri değişen rakamlar çıkıyor. Bu neyin nesidir aceba

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Merhaba değerli arkadaşlarım,Geçen gün birkaç program yükledim, yükledikten sonra telefonun giriş ekranında sağ üst kesimde mavi renkli ve devamlı değeri değişen rakamlar çıkıyor. Bu neyin nesidir aceba

Muhtemelen Antivrüs programı yüklemişsin. O senin Wlan Ağında bağlantı hızındır.

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Antivirüs programı yüklemedim, wlan kapalı durumda. Başka bir programdan kaynaklanıyor ama bulamadım.

realplayer2

realplayer2

Üye
rami gösteren olabilir yada cihaz hızını felan mutlaka bişey ölçüyo belkide speedometer dir

HaqperesT

HaqperesT

Üye
sistemking programı olabilir üsteki ram altaki cpu yuzdelik kullanımı

kalbimdesiin

Üye
Aynısı bende de olmuştu tam format atacaktım programın biri yapıyormuş onu dikey klavye programıydi sanırım sistemle ilgili programları yazarmisin sende yüklü olan

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Değerli kardeşim, sistemle ilgili programlar derken neleri kasdettiğini anlamadım

Re13eL

Re13eL

Üye
hangi programları yüklediğini yazarsan iyi olur arasından bulmak daha kolay olabilir

kalbimdesiin

Üye
O gösterge cpu hızını gösteriyo task manager gibi programlar varsa sil sonra telefonu yeniden başlat yazı kaybolunca o yazıyı çıkaran program silinmiş oluyor

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim

serinaga

serinaga

Üye
Naptın çözdün mü kardiş ????

pansiyonn

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeşim, birkaç program kurmuştum, sildim kendiliğinden kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...