c7 saatını otomatık guncellıyor mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
c7 saatını otomatık guncellıyor mu
bu cumartesı saatler bır saat ılerı alıncaktı fakat unıversıte sınavı dolayısıyla pazar gecesı ılerı alınacak benım sorunum su c7 otomatık olarak saatı ılerı alıyor mu acaba cunku bende ygs sınavına gırecegım sınava gec kalmak ıstemem gec kalınmaz sonucta ılerı alınıyor fakat telefon saatını ılerı alırsa gercekte saat pazar gunu alıncagı ıcın sorun yasamak ıstemıyorum otomatık ıguncelleme varsa kapatma yolu var mı?:box:kop::ehe

--------------- Ekleme ---------------

guncel

muratcan1905

Üye
öncelikle sınavda başarılar ...
saati aç seçenekleri tıkla ayarları seç orada oto. zaman yenileme var onu kapalı yap sorun olmayacaktır ancak bana sorarsan normal klasik saatlerden kur bildiğimiz masa saatlerinden yani işin garanti olsun senin yerinde olsam ben öyle yaparım geç kalmaya deymez.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
sonradan dusundum :D 1saat ılerı aldıgımız ıcın sorun olmaya bılırde yanı gec kalma olmaz yınede saol

• Beğen
Tepkiler: apobaba1234
pcwolf

pcwolf

Üye
Oto güncellemeyi kapatsan da saat 02.59dan sonra direkt 04.00e geçer. Bence tarihi bir gün geri al ya da klasik saat kullan.

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
saol

accman

accman

Üye
sınav başlamak üzere ama hadi başarılar kardeşim :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Tarihi 1 gün geri alıp saati kurdum, uyandıktan sonra oto güncellemeyi açtım ama güncellemedi telefon, yani tarih değişmedi. Operatörler güncellemeyi kapatmış heralde.

accman

accman

Üye
yok kapatmamış operatötler..yani avea ve vodafone .. benim sabah kalktığımda ileri alınmıştı

muratcan1905

Üye
benimki saatini güncelledi. bir saat ileri şuanda geri almadım çünkü uygulamalarda sorun çıkabilir özellikle pc de bu durum var bugünü masa saatiyle geçircez artık

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
zor bir sınavdan sonra :D bu konunun bır geregı kalmadı

accman

accman

Üye
umarım güzel geçmiştir bekleriz ankaralara :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt