C7 RM 675 Belle 111.030.0607 v1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

C7 kullanıcıları, uzun bir bekleyişten sonra nihayet

Türkçe dil olan rofs2

fatih982

fatih982

Üye
belco özellikler nelerdir yada ön izleme biraz bilgi versen

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

fatih982

fatih982

Üye
eyvallah üstat

kraldost

kraldost

Üye
hacklimi forumda başka konudan yükleme yaptım biladerime hacksiz çıktı

labamba_55

Üye
gerçekten c7 bellemi valla eğer belle ise 6 aydır bekliyordum...
saol canım.

n000k

n000k

Üye
hacklimi forumda başka konudan yükleme yaptım biladerime hacksiz çıktı
bu hackli resimde zaten belirtmiş <CFW Maker - Hagar> o diğer konudan yüklediğin zaten söylemişlerdi orjinal hacksiz belle olduğunu :oke:

labamba_55

Üye
yükleyemedim.
nasıl olacak phoneix ile olmadı dosyalar eksik gibi.
bi el atan olursa saolun.

turbolog

Üye
Orjinal RC sürümü burda:

Haberi de burada:

Anna'nın üzerine yüklemeniz gerekiyor sanırım öyle yazıyor. Bende s^3 yok denemedim haberiniz olsun...

Yükleme Videosu:

labamba_55

Üye
ben yükledim.
anna versiyon 025 in dosyaları ile birlikte.
süper ya sonunda belle kullanmak

emr353

emr353

Üye

Kardeşim CFW çok güzel duruyor ama hacklı ben telefonlarda hacklama denildiğinde hep biraz geri çekilirim. Hacklı oldunugunda garanti dışınamı çıkıyor ve bidaha hacksız ojinal sürümlere dönebiliyormuyuz. Tel. hacklandığında ne değişiyor bunu anlamadım biraz açarsanız sevinirim. Garantiyi felan etkilemiyorsa atıcam cfw yi tele. Gerçekten güzel görünüyor CFW yi hazırlayanın emeğine sağlık. Yardımcı olursanız memnun olurum...

neo74

Üye
Kardeşim CFW çok güzel duruyor ama hacklı ben telefonlarda hacklama denildiğinde hep biraz geri çekilirim. Hacklı oldunugunda garanti dışınamı çıkıyor ve bidaha hacksız ojinal sürümlere dönebiliyormuyuz. Tel. hacklandığında ne değişiyor bunu anlamadım biraz açarsanız sevinirim. Garantiyi felan etkilemiyorsa atıcam cfw yi tele. Gerçekten güzel görünüyor CFW yi hazırlayanın emeğine sağlık. Yardımcı olursanız memnun olurum...
hiç korkma arkadaşım. telefonun hackli olması sertifikasız programları kurmaya yarıyor. garanti dışına çıkarmı bilmiyorum ama çıkmaz benim c7 de hackliydi. orjinal belleyi kurdum henüz hacklemedim vakit bulursam bende hackleyecegim.

kraldost

kraldost

Üye
bu hackli ise benmi hata yapıyorum çünkü bundada hack yok sertifika hatası verdi unsigned programında

ordoseclorum

Üye
arkadaşlar Bunu yükledim ancak sorunum su orjinali çıkınca üzerine onu yükleyebilirniyim ?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
cıkacık olan orjinel yazılım 111.30.607 navifrem mevcut

faceofftr

faceofftr

Üye

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı şu anki de bir cfw ama belleyi bir turlu atamıyorum içine eğer bir gönüllü olan arkadaş varsa teamviewer la bağlan bilirmi bir de ben bwmvare kullanıyorum win 7 de çalışmadıgı için rica ediyorum .

Jerkez38

Jerkez38

Üye

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı şu anki de bir cfw ama belleyi bir turlu atamıyorum içine eğer bir gönüllü olan arkadaş varsa teamviewer la bağlan bilirmi bir de ben bwmvare kullanıyorum win 7 de çalışmadıgı için rica ediyorum .

kullandığın cfwyi ben yayınlamıştım sanırım.
yarın (pazartesi) saat 13ten sonra müsaitim açarsan özelden mail at teline belle yüklerim.

black_man

black_man

Üye
flv video oynatma sorunu yaşayan varmı?

xelat

Üye
C7 ye yükledim şarjı hemen 0'a çekiyor. Şarj sıkıntısı herkestemi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt