"" c7 radyo kullanarak çal""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
"" c7 radyo kullanarak çal""
hayırlı geceler.. arkadaşlar bi sorum var.. anna dayken yada 607 belle sürüm kullanırken adeta canawar gibi çalışan radyo kul. çal orjınal belleye gectıkten sonra hem arabada olsun hem dıger radyolarda olsun sorun yaratıyo ( ses kesıklıgı cızırtı ve radyodan.. cıhazı bıraz uzaklastırsam cok dgl 20 cm ws.. anında kesılıyo yayın) --olayı ılk kesfettıgım gunden berı kullanılmayan frekanslardan dınlyorum...--- bilgilerinizi bekliyorum.. tsk sımdıden..

candost38tr

candost38tr

Üye
zaten mantık o verımlı sekılde kullanabılmek ıcın kullanılmayan frekanslari tercıh edeceksın yoksa cızırtı yapar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
sanırım bu özelliği 607 sürümünden sonra pil tasarruf için kısmış olabilirler
Cfw hazırlayan ustalarımızla irtibata geçersen veya http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...t-sonunda-tum-belle-modlari-burda-608022.html bu konuda 2. mesajdaki Fm transmitter modunu bi denersen belki de sorunun çözülebilir ;) Kurtuluş abi son versiyon düzenlenmiş Fm Transmitter modunu paylaşmış o konuda ;)

O mod radyo da çıkan ismi değiştiriyor. Örneğin Nokia yazıyor, Nokia C7 yazar.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
onu yaptım ben daha önce. Değişiklik olmadı.. Belle kaynaklı galiba:(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
herkes aynısını söylüyor:) bende aksini iddia etmiyorum biliyorum boş frekansta çalıştığını. Ama o halde bile ses çok kötü onu demeye çalışıyorum. Anlatamadım sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

arif.kysgllr

Üye
boş frekansta çalışır diye bişey yok verici güçlüyse her frekansta çalışır ama ufacık cep telefonu devasa radyo antenleri kadar güçlü olmadığından aynı frekansta radyo sinyalleri telefonun sinyallerinden daha baskın çıkıyor

bunu verimli kullanabilmek için, birinci olarak transmitter en boş frekansa ayarlanmalı, yani 104.00'te ve 104.20'de radyo varken siz 104.10'a ayarlarsanız yine karışabilir, yakınında radyo bulunmayan bir frekansa ayarlamak en iyi sonucu verir

ikinci olarak ise telefonun yerleşimi, telefon alıcının anten çıkışına en yakın yere konumlandırılmalı, mümkünse anten geçici olarak iptal edilebilmeli, ya da anten çıkışından paralel bir hat alınarak alüminyum folyoya bağlanmalı, telefon da üzerinde konulmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt