***C7 Pr 2.0 yeni ayrıntılı video***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
çok fazla büyük beklenti içine girmeden beklemek lazım pr.2 yi ama eğer videoda olduğu gibiyse kanımca pr.2 güncellemsi için yeterli (tabi bu yorumu pr.3 kesin çıkıcak varsayımına dayanarak söylüyorum:naughty:)

Uruloki

Uruloki

Üye
düzeltme yapmak istiyorum bu güncelleme martta gelicekti ama iptal oldu şimdi yazın düşünülüyor ayrıca PR1.2 güncellemesi gelicek ondada böyle şeyler yok açıkcası sadece email düzeltmesi yeni ovi mağaza ve haritalar güncellemesi içericekmiş ve bunu nokia tartışma panosunu gaf ile açıklamıl oldu ayrıca PR3.1 evet 3.1 3.0 değil ekim de gelicekmiş ve tamamen yenilenmiş arayüz ile birlikte

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve .S.W.A.T.
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
pr2 yi sevdim telefondaki pek çok eksiği kapatıyor

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
düzeltme yapmak istiyorum bu güncelleme martta gelicekti ama iptal oldu şimdi yazın düşünülüyor ayrıca PR1.2 güncellemesi gelicek ondada böyle şeyler yok açıkcası sadece email düzeltmesi yeni ovi mağaza ve haritalar güncellemesi içericekmiş ve bunu nokia tartışma panosunu gaf ile açıklamıl oldu ayrıca PR3.1 evet 3.1 3.0 değil ekim de gelicekmiş ve tamamen yenilenmiş arayüz ile birlikte

hasan sen ciddimisin...ne zamana ertelenmiş PR2.0

AYNA

AYNA

Üye

off öyleyse ekime daha 7 ay var :allalla:

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
off öyleyse ekime daha 7 ay var :allalla:

arkadaşlar ne ekimi ya bakın

burada

Q: Is the rollout of PR2 affected by this?
A: We’ve announced we will introduce significant improvements for the Symbian UI during the first half of 2011. That schedule remains unchanged.

pr2.0 yenilenmiş arayüzü ile birlikte 2011 ilk yarısında geleceği yazıyo yani en fazla 2 ayı kaldı

webplayer

webplayer

Üye
arkadaşlar ne ekimi ya bakın

burada

Q: Is the rollout of PR2 affected by this?
A: We�ve announced we will introduce significant improvements for the Symbian UI during the first half of 2011. That schedule remains unchanged.

pr2.0 yenilenmiş arayüzü ile birlikte 2011 ilk yarısında geleceği yazıyo yani en fazla 2 ayı kaldı

İyi güzel de o zaman Pr 3.0 yalan mı oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt