C7 ORJİNAL BELLE navifirm 'den indiren ARKADAŞLAR YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C7 ORJİNAL BELLE navifirm 'den indiren ARKADAŞLAR YARDIM
9 dosya olarak indirmeye başladım. orjinal resim,müzik içeren 225mb lık hafıza dosyasınıda indirmek istedim ancak 225 mb kısım indikten sonra %100 indirildi oranı da gelmesine rağmen indirmeye devam etti ve 500mb ulaşınca iptal etmek zorunda kaldım. kotalı internet kullanıyorum sonu gelmez mi acaba korkusuyla devam ettirmek istemedim bilgisi olan var mı?

Bende aynı sorunu yaşadım. Belki dosya fazladır diye bekledim. 1.5 gb boyuta ulaşınca iptal etmek zorunda kaldım

Konu Sahibi
hangi sürümle denedin ben navifirm 1.6 ile bu sorunu yaşadım sen

1.6 ve 1.5 ikisindede aynı sorunu yaşadım. Allahtan internetim kotasız. Sorun olmadı yani. İndirmemeni tavsiye ediyorum

ben sabrettim bekledim dosya indi. Boyutu: 2.27 GB

Konu Sahibi
peki flashladın mı sorun çıktı mı

aleranol

Üye
evet bende indiriyom ama uçuk yaptım yaaa :S

painkler

Üye
Beyler bazı sürümlerde 8-9 dosya bazısında 15-16 tane dosya var türkiye için acaba hangisini indiremeliyiz?

2.27 GB ne ya. c6-01 için oviden 300 küsur mbdi. Farka bak O.o

aleranol

Üye
bencede yuh ya benimki 550 mb felan zaten rom a yazılmayacakmı bunlar? rom ne kadar ki? 1gb rom ne 2.27 si anlamadım

painkler

Üye
toplamda kaç tane dosya inmesi lazım arkadaşlar

aleranol

Üye
euro2 turkey charcoal black olanda 9 diğerlerini bilmiyom. ama bu daha az kota yakar

aleranol

Üye
DÜZELTİYORUM BENDE DE sonuncu bayağı uçtu 230 felanken 400 e çıktı iptal ettim napim kota var bizde. sonuncu olmasada olur gibime geliyor. şimdi deniyorum söylerim

----------Eklendi @ 19:46:18 ---------- Yazıldı @ 19:45:06 ----------

biraz karışık ya lanet olsun iyiki bi belle çıktı geberdik ya

Konu Sahibi
arkadaşlar sorun çözüldü navifirmi açtığımızda 8 dosya seçili olarak geliyor en altta ki 225 mb olarak görünen hafıza dosyası oluyor yani orjinal resim-müzik vs isterseniz onuda indirebilirsiniz ancak 225 mb olarak görünmesine rağmen bir arkadaş indirmiş toplam 2.27 gb oluyor yani sonu var merak etmeyin

peki flashladın mı sorun çıktı mı

Flashladım sorun çıkmadı. ama kotalıysan indirmeni tavsiye etmiyorum. zira indirirken sanırsam yoğunluktan 2 defa kesilip baştan başladı. indireceksen internet download manager kullan devam ettirebilmek için. bende navifirmden kesilip durdu en son internet download manager ile indirdim.
indirmek için :
eğer benim gibi idm ile indirirseniz indirdikten sonra dosya adındaki 75DA6C9F_ kısmını silmeyi unutmayın. Dosya adı RM-675_M008.25.emmc.fpsx şeklinde olacak.

bencede yuh ya benimki 550 mb felan zaten rom a yazılmayacakmı bunlar? rom ne kadar ki? 1gb rom ne 2.27 si anlamadım
yok hocam bu dosya doğrudan telefonun e: hafızasına yazılıyor. içinde multimedia dosyaları nokia suite kurulum paketi filan var.

navifirm dennasıl indiriyoruz teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...