C7 Orjinal Belle (Hackli) Çok sorun çıkarmaya başladı bi bakın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
C7 Orjinal Belle (Hackli) Çok sorun çıkarmaya başladı bi bakın !
Beyler telefon resmen çıldırdı. Kendi kendine reset atıyor. Uygulamalar kapanıyor. Wifi şifreleri ve wap ayarşlarım kendi kendine siliniyor. Facebook paketim var fakat video indiremiyorum. Kendi kendine ekran kararıyor. Hatta bazende telefonu kitleyince ekranın ışıgı sönmüyor saatlerce öyle ekran açık kalıyor. Gece yatmadan şarja taktım. 2-3 dk bekledim ekran sönmedi. Baya bi uykum vardı 1-2 kere daha kitleyip kilit açtım. Baktım sönmüyor. Söner diye düşünüp yattım. Sabah kalktım tele baktım ekran hala açık telefon ateş gibi olmuş. Tel yanacak diye korktum baya bi sıcaktı. Batarya çıkarıp camın önğne koydum. öyle işte :D Uzun oldu

Açıkcası ben çözüm aramanın yanında nedenlerinide merak ediyorum.Çünkü bilinçlenmek istiyorum. Flash atmak kolay iş. Önemli olan sorunu bulup çözmek. Yardımları bekliyorum!

uğur e

uğur e

Üye
valla kardsm yazılımsal olarak sorunları var heralde sofd cek btane

savas_yal

savas_yal

Üye
yazılım yeniden yükle bende c7 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Beyler telefon resmen çıldırdı. Kendi kendine reset atıyor. Uygulamalar kapanıyor. Wifi şifreleri ve wap ayarşlarım kendi kendine siliniyor. Facebook paketim var fakat video indiremiyorum. Kendi kendine ekran kararıyor. Hatta bazende telefonu kitleyince ekranın ışıgı sönmüyor saatlerce öyle ekran açık kalıyor. Gece yatmadan şarja taktım. 2-3 dk bekledim ekran sönmedi. Baya bi uykum vardı 1-2 kere daha kitleyip kilit açtım. Baktım sönmüyor. Söner diye düşünüp yattım. Sabah kalktım tele baktım ekran hala açık telefon ateş gibi olmuş. Tel yanacak diye korktum baya bi sıcaktı. Batarya çıkarıp camın önğne koydum. öyle işte :D Uzun oldu

Açıkcası ben çözüm aramanın yanında nedenlerinide merak ediyorum.Çünkü bilinçlenmek istiyorum. Flash atmak kolay iş. Önemli olan sorunu bulup çözmek. Yardımları bekliyorum!

imzasız uygulamaların çogu bu hatayı verdirir yok illa hack diyecekseniz bu tür sorunlarla karşılaşmanız doğal

uğur e

uğur e

Üye
alakası yok

kedimi_7_m

Üye
arkdasım bende telefonu hackledım e7 hackten sonra unsıgned dosyalarını yuklemeye basladım yukledıkten sonra telefonda bı yavaslama sonra donma felan oldu format ve yazılım guncelledım kendıne geldı bence gerek yok hacke telı formatla ve guncelle baska secenegın yok deyse o ısı telefonun donanımlarına buyuk zarar verır ıcındekı demır donanımlar egılıp bukulur n97 de olmustu asırı ısınmadan

bitirim1977

Üye
E7 var bende de orjinal belle hack den sonra sapıtıyordu format ve yazılımı tekrardan güncelledim sıkıntı kalmadı....benim telde hackli birşey olmuyor diyenlere kulak asma telefon baya baya sapıtıyor hack den sonra

kordanadam

Üye
benim tel de hackli en ufak sıkıntı yok. Hatta artık daha hızlı. Ben annadayım hala. Belleden kaynaklanabiliyor olabilir.

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun aleyküm kardeşim kullandıgın belle sürümünden kaynaklanıyor olabilir benim telde kurulu olan belle de sorun yok çok şükür

asigsasi

asigsasi

Üye
bu soruyu önce kendine soracak sın acaba ben diyeceksin ne yükledik ten sonra telefonda anormal lik oldu diye mesela bende battery status uygulamasını kapatsamda arka planda açılıp kendi kendine çalışıyor ekran ışığının sönmesini engelliyor. sende arka planda çalışan uygulamalara dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...