C7 nokıa suıt belle yazılımı indirme hatası. Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KARMEH

Üye
    Konu Sahibi
C7 nokıa suıt belle yazılımı indirme hatası. Yardım

Son sürüm nokia suit. Bir önceki Anna cihaz yazılımını rahatlıkla indirmeme rağmen Belle yazılımı indirme aşamasında ki hata.
Defalarca, gün aşırı denememe rağmen ve hatta cihazı fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen. Sonuç resimde ki gibi. Bilgisi olan var sa paylaşırsa memnun olurum. Saygılar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb girişleri degiştirdin mi arkadaşim pm atarsan yardimcı olmaya çalişırım

KARMEH

Üye
    Konu Sahibi
Aynen değiştirdim tek tek denedim. Yedekleme Vs. Her şeyi yapabiliyorum fakat Gel gelelim ki Cihaz yazılımı sıkıntılı... Her şey orjinal patır patır indirip kurması gerekirken. Stres...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafiza kartin cok yogunmu arkadaşım ayrica son aşamada hata verıyor dimi

KARMEH

Üye
    Konu Sahibi
Hayır son aşamada değil hata. "Belle yazılımı indiriliyor 67MB Kısmı." İndirmiyor anlayacağın. indirmeyince direkt Son aşamaya geliyor. Hizmet kullanılamıyor uyarısı...
Hafıza kartında sıkıntı yok oldukça yer var sanırım...
Telefon hafızası C:/ 268 mb
Depo hafıza 5.8 GB
2GB Da ayrıyetten bir hafıza var...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anna güncellemesınin üzerine mı yukluyosun belleyı ve soft format attınmı tele 7370 le

atakan25

atakan25

Üye
hafıza kartı biçimlendirsek yetiyormuş formata gerek yok

KARMEH

Üye
    Konu Sahibi
Evet Anna yazılımının üzerine... - Soft format atmadım... Gerekli mi ? gerekliyse deneyelim...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefon hafizan yetmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadzsım aynısı banada oldu son yazan yere tıkla indirmeden çıkıyo sonra tele ellemeden tekrar güncellemeye tıkla indirmeye kaldıgı yerddn devam ediyo burda en önemli olay güncelleme sırasında telefona kesinlikle dokunma acılır kapanır pin sorar dil seçimi gelir sen tele dokunma en son cihazınız basarıyla güncellendi yazısını görene kadar bekle bu arada hafıza kartı takılı olmasın telde

KARMEH

Üye
    Konu Sahibi
arkadzsım aynısı banada oldu son yazan yere tıkla indirmeden çıkıyo sonra tele ellemeden tekrar güncellemeye tıkla indirmeye kaldıgı yerddn devam ediyo burda en önemli olay güncelleme sırasında telefona kesinlikle dokunma acılır kapanır pin sorar dil seçimi gelir sen tele dokunma en son cihazınız basarıyla güncellendi yazısını görene kadar bekle

İndirildiğini gösteren bar yüzdesi ilerlese amenna fakat hiç tık yok... Çok garip ... telefon Hafızasında olabildiğince yer açıp tekrar deneyeceğim bakalım ya da en kötüsü format.

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç yorma kendini direk phonexle bas flası yorma kendini ya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
İndirildiğini gösteren bar yüzdesi ilerlese amenna fakat hiç tık yok... Çok garip ... telefon Hafızasında olabildiğince yer açıp tekrar deneyeceğim bakalım ya da en kötüsü format.

soft formati at sen arkadaşım sonra teli bagla süite korkma

----------Eklendi @ 17:06:14 ---------- Yazıldı @ 17:04:27 ----------

soft formattan sonra gerı gelen anna güncellemelerıni yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt