C7 Nfc&Bluetooth

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
C7 Nfc&Bluetooth
Arkadaşlar biseyi merak ettim.Nfc ile paylas uygulamasına griyorum grdigm anda bluetooth acılıyor .bunun sebebi nedir? İkisi bütünlesik bir yapıda mı ? nfc yi ayrı olarak biliyorum ben.
Teskkrler.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya bende n8 var pek söz sahibi değilim ama nfc çipi farklı bir donanıma sahip yani bluetooth la çalışma olasılığı varmı yokmu bi fikrim yok ama ilginç olarak yorumluyorum...

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
bnde şaşırdım baya..var mı bska bilgsi olan ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Nfc ile paylaşmak için nfc destekli diğer cihaza telefonu dokundurman gerekir önce, bluetooth ile nfc teknolojileri ayrı teknolojilerdir.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum zaten.neden bluetooth acılıyor onu sorguluyorum

webgezgin

Üye
onu biliyorum zaten.neden bluetooth acılıyor onu sorguluyorum

aynen bendede açılıyo bu nfc ilk defa annada ortaya çıktı (daha önce göremiyorduk)yazılımsal bir hata yapmış olmasınlar sakın birde ben nfc li htc marka bir telefonla bir şey paylaşamadım acaba ikiside nokia olmadığı için olabilirmi.?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
paylasması gerekir arkadasm..karşı cihazda da on yaptn deglmi ? Veya nfc yeri c7 de oldugu gbi arkada olmayabilr dkkat ettn mi

uribaju

uribaju

Üye
büyük ihtimalle ilk önce nfc ile dokundurup bağlantı sağlanıyor ardından uzak mesafeye geçip bluetoothu kullanıyor..ya da nfc paylaşımını açtığınızda nfc paylaşımı yapacak bir cihaz bulamadığında bluetoothu devreye sokmuş olabilir alternatif olarak.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Sybian Anna ile gelicek olan özellik bu ama kafam karıştı yazılımsal bişey galiba bu bir yazılımda nasıl yapıyolar bilmiyorum :|

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten şimdi bnde anlamadım ilginç

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
uribaju nfc li cihaz dokundurmaya kalmadan bluetoothu acıyor..nfc nin bluetooth la bi alakası olmaması lazm..ayrıca yazılımsal birsey oldugunu sanmıyorum..

----------Eklendi @ 07:46:51 ---------- Yazıldı @ 07:36:36 ----------

Biri nokia'nın tanıtım videosunu izleyebilir mi ? Ben sanki oradada açılıyor bluetooth gibi gördüm ..biri daha izlesin:D

mert_1047

mert_1047

Üye
belki ikisi birleşik bi çipset te bulunabilir bkz. bazı android telefonlar olsun veya n900 olsun radio bluetoothla devreye girer o tarz bişey olabilir belki.

Dampierre

Dampierre

Üye
nfc dosya aktarımı konusunda çok yavaş, bluetooth kullanın dosya aktarırken

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
belki ikisi birleşik bi çipset te bulunabilir bkz. bazı android telefonlar olsun veya n900 olsun radio bluetoothla devreye girer o tarz bişey olabilir belki.
bilmiyorum belki de öyledir

webgezgin

Üye
Sybian Anna ile gelicek olan özellik bu ama kafam karıştı yazılımsal bişey galiba bu bir yazılımda nasıl yapıyolar bilmiyorum :|

birazcık yanlış anlamışsın ben anna ile geldiğini söylerken yokken var olduğunu ima etmedim sadece cıhazın içindeki zaten var olan nfc çipini daha evvel bağlantılarda göremiyorduk ama şimdi görebiliyoruz wifi gibi açıp kapatabiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt