c7 mi c6-1 mi sizce

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi daha ii ?

• c6-i mi ?

Kullanılan: 26 36.1%
  • c7 mi ?

Kullanılan: 46 63.9%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
c7 mi c6-1 mi sizce
hangisini almak lazım

--------------- Ekleme ---------------

aaa

Anußis

Anußis

Üye
c6-01 ile c7yi kıyaslanmaz diye biliyorum çünkü

USB ON THE GO Özelliği mevcut clearblack teknolojisi var ayrıca tasarımıda fena değil

buketcik

buketcik

Üye
C7 al daha iyi görünüyor.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
c7 biraz daha buyuk ve mah gucu fazla aralarında fiyat farkı fazla ama

buketcik

buketcik

Üye
sen bilirsin .bence güzel .

webplayer

webplayer

Üye
C6-01'in ekranı daha küçük, ancak daha kaliteli. Stil olarak C7 daha şık (tabi benim fikrim, zevkler renkler tartışılmaz). Bunların dışında donanım olarak pek bir farkları yok. Ancak ufak bir hatırlatma yapayım belki biliyorsunuzdur, iki telefonun da kamerasında otofokus yok, fotoğraf çekmeyi seviyor ve kamerayı sıkça kullanıyorsanız, canınızı sıkabilir, aklınızda bulunsun.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
anket cevabını vermiş olmalı sorunun ?

buketcik

buketcik

Üye
kesinlikle cvp onaylanmış
c7 :ehe

miaculpa

miaculpa

Üye
bende c7 kullanıyorum memnunum tabi karar senin

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia da hep eksik bir yer bırakıyor otofokus olmaması kötü N8 her yönden çok ii ama çok kaba ve pahalı bence şu an piyasadaki en ii telefon c7 özellik ve görüntü olarak diger markalarda ii olanlar var ama işletim sistemi olarak bence nokia . c6-1 in hafızası 340 mb c7 8 gb o yöndende biraz al benili oluyor tabi diger özellikleri birbirine yakın pek bir fark yok gibi görünüyor

emincik46

emincik46

Üye
c6-01 al bnce daha güsel duruo bendede var kamerası falan gayet iyi süper çekimler yapıorm çok memnunum bi hafıza için o kadar para vermeye değmez aradaki fiyat farkına hatta 32 gb hafıza kartı alrsn nerden baksan arada 100 150 tl oynuo ii düşün !:nono:

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Kişiye göre değişir ben C6-01 derim hem fiyat hemde görünüş açısından özellikleri ortalama aynı zaten.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Kardeş Anket sonucuna bak ona göre kararını ver......cevap ankette.....

accman

accman

Üye
ben c6-01 diyorum yok telefonum olduğu için değil..kameralar aynı ekran kalitesi aynı hız aynı..c7de tel hafızası 8gb..ve c6-01de bekleme ve konuşma süresi daha iyi..ekranı 0.3 " daha büyük..
bunun için 150-200tl fazla vermek istemedim ben..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokianın en iyisi N8 çak sende bi N8 kendine gel dostum ;)

buketcik

buketcik

Üye
iki tel arasında karar vermemizi istediğini sanıyordum fakat yeni modellerde piyasaya çıkmış n8 felan.:hmmm

Tikky B0y

Üye
c6-01 al derim :oke: daha cazip

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ben nokia c7 kullanıyorum hiç düşünmeden tavsiye ederim süper bir makine bence,ince şık ve zarif gerçekten,bir ortamda çıkartıp masaya koydugunuzda milletin size yaklaşımı değişiyor :))

buketcik

buketcik

Üye
al ama artık .
yoksa aldınmı?

SaNMaM

Üye
C7 fark atmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt