C7 mi ? 701 mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
C7 mi ? 701 mi ?
Başlıktada belirtiğim gibi Nokia c7 mi Nokia 701 mi daha iyi arkadaşlar ? Birde bunlarda Fm Verici ve N8 deki gibi flash bellek takılabilme özelliği varmı ? Kullanan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.

Bir Haftaya kadar alcam ben 701.2-3 gün öncesine kadar Nokia C7 alamayı kafama koymuştum fakat 701 +lar daha fazla diye düşünüyorum ve alacam 701i.

nokia 701 çok yeni ve de akıllı bir telefon.Bence 701 daha iyi

llovell

Üye
701 tabıkıde tartısmaya bıle gırmeye gerek yok

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar ... Evet 701 Daha önde gibi duruyor Özellikleri ve tasarım olarak şık bir telefon.Eksileri varmıdır varsa çokmu önemlidir onu bilemem

Teşekkürler Arkadaşlar ... Evet 701 Daha önde gibi duruyor Özellikleri ve tasarım olarak şık bir telefon.Eksileri varmıdır varsa çokmu önemlidir onu bilemem

Kardeşim bana göre çok önemli bir eksiği yok ama fotoğraf çekmeyi seviyosan bi otofocus eksik başkada bir eksiği yok telefonun bende alacam ve kararlıyım

701 ' i Almanı Tavsiye Ederim
C7 ' Den Kat Kat Üstün Bir Cihaz,Cihazı Kullanınca Anlayacaksın Bunu Zaten

----------Eklendi @ 20:50:11 ---------- Yazıldı @ 20:48:16 ----------

Ek Olarak Belge Resmi Çekmeyeceksen Otofokusun Bir Anlamı Yok
Tam Odaklı 8.0 Mp Kamera Var Cihazda

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
Valla Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama daha karar veremedim Samsung Wave 1 veya 2 düşünüyordum sonra 12 Mplik N8 e yöneldim şimdide bunları araştırınca bunlar hoşuma gitti.Resim çekmeyi severim otofocus resimleri çok etikler mi acaba..Gerçekten ikiside tasarım olarak güzel telefonlar ama 701 daha üstün işlemci fln.

Yok normal resimler belge falan değil otofocus pek etkilemez gibi

Otofokus Resimleri Etkilemez Kardeşim,Belge Resminde İşe Yarıyor Bide Çok Fazla Yakın Çekim Resimlerde..
701 de Zaten 8.0 Mp Kamera Var Tam Odaklı Hertürlü Resim İhtiyacını Karşılar

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
Otofokus Resimleri Etkilemez Kardeşim,Belge Resminde İşe Yarıyor Bide Çok Fazla Yakın Çekim Resimlerde..
701 de Zaten 8.0 Mp Kamera Var Tam Odaklı Hertürlü Resim İhtiyacını Karşılar
Eyvallah .Teşekkür Ederim.Birde şöyle diyenler var 1Ghz işlemciye eski tip ARM 11 diye iyi değil diyenler var .

cemsidar

Üye
oyun oynamayı seviyorsan 2 sinide alma tavsiyem. bende c7 var ve oyun bulamıyorum delirmek üzereyim

Eyvallah .Teşekkür Ederim.Birde şöyle diyenler var 1Ghz işlemciye eski tip ARM 11 diye iyi değil diyenler var .

Her Söylenene Aldırma Kardeşim Sen Boşver Cihazı Eline Aldığında Zaten Herşeyi Unutturuyor Heryönüyle Mükemmel
Bana Kalırsa Tercihini 701 Almaktan Yana Kullanmalısın

Paranızı berbat cihazlara vereceğinize gidin Androidli yeni nesil bir cihaz alın.

oyun oynamayı seviyorsan 2 sinide alma tavsiyem. bende c7 var ve oyun bulamıyorum delirmek üzereyim

C7 yi Bilememde Ben 701 ' i Dün Aldım Şuanda İçinde 13 Tane Oyun Var

----------Eklendi @ 21:05:30 ---------- Yazıldı @ 21:03:18 ----------

ForeverAlone";4144928][COLOR="Red' Alıntı:
Paranızı berbat cihazlara vereceğinize gidin Androidli yeni nesil bir cihaz alın.[/COLOR]

En Güzeli Sen Androidli Cihaz Al Biz Bildiğimizi Alalım Nede Olsa Para Bizim

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
701 Kardeş sen bencee
Teşekkürler
Yok ben telefonda oyun oynamayı pek sevmem.
Her Söylenene Aldırma Kardeşim Sen Boşver Cihazı Eline Aldığında Zaten Herşeyi Unutturuyor Heryönüyle Mükemmel
Bana Kalırsa Tercihini 701 Almaktan Yana Kullanmalısın
Evet 701 daha iyi gibi duruyor.

[QUOTE="ForeverAlone";4144928]
Paranızı berbat cihazlara vereceğinize gidin Androidli yeni nesil bir cihaz alın.[/QUOTE]
Android te iyi bir işletim sistemi fakat bana Symbian da yeterli olabilir.Yinede cevap için teşekkür ederim.

Android te iyi bir işletim sistemi fakat bana Symbian da yeterli olabilir.Yinede cevap için teşekkür ederim.

Android her yönüyle Symbiandan daha iyidir bir düşün derim.Sonra sende bizim Android bölümündeki Symbian mağdurları bölümüne katılma

dgn52

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4144980]

Android her yönüyle Symbiandan daha iyidir bir düşün derim.Sonra sende bizim Android bölümündeki Symbian mağdurları bölümüne katılma
[/QUOTE]
Şuanda araştırıyorum bakalım zaman neyi gösterecek

~TaRaN~

Üye
Tabii ki 701 daha iyidir ama gerekli özeni gösterirsen c7 de utandırmaz. Donanım olarak fazla bi farkı yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...