C7 lanet olsn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedmango

Üye
    Konu Sahibi
C7 lanet olsn
Arkadaşlar 15 gün önce c7 aldım hiç bi sorun yoktu biranda falaş açılıp kapanmaya başladı ardından tuşların hiçbiri çalışmamaya başladı ve kameraya grip 50 10 tane kendi kendine fotoğraf çekiyo dokunmatüğünde falan bişey yok 15 gün sonnda servse gitti nezamn gelir allah bilir

mustafa603

mustafa603

Üye
Geçmiş olsun. Düşürme-sıvı temas vb oldu mu? Ya da ilk aldığın gün güncelleme yaptın mı? Bunların da etkisi var.

OğuzcanAbi

Üye
daha yeni
cihaaz değiştirirler olmadı
30 gün içinde gelir kardeş :oke:

bedmango

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirme yaptım sıvı teması falan yere düşme hiçbişey olmadı telden soğudum

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
G.O,Puhahaha:ehe

djyuri

djyuri

Üye
Nasıl bir his çok iyi biliyorum yurt dışındaydım daha türkiye'de n96 adına en ufak bi bilgi yokken aldım tabi 2 ay sonra vatana dönüş yapınca garanti hikaye oldu ve takriben 4 veya 4,5 ay sonra sapıttı c tuşuna basınca menü çıkıyor menü tuşuna basınca kamera açılıyor vesaire kvk ve aklıma gelen bi çok iddialı firmada bakıldı sonuç yok tuş takımı değişti filmleri yazılımları bir cihazda yapılabilecek herşey yapıldı tabi belli sınırlar içinde ama belli süre sonra tekrarladı ve zamanında ciddi meblalar verdiğimiz sevgili nokia n96 şuan yiğenimin oyuncak kutusunda duruyo :) nokia bildiğimiz sihirbazlar gibi bence dışı ile göz yanılması sağlayıp insanı enayi yerine koyuyor .... derimki bu forumda zamanında benden daha deli bi nokia fanatiği yoktur , Bırakın bu saçma hayali nokia değilde başka bi marka kullanmaya başlayınca anlıyor insan ....... Saygılar.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
geçmiş olsun 1 ay içerisinde gelir servisten

farukozer4444

farukozer4444

Üye
geçmiş olsun

bedmango

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar inş. gzel bi şekilde gelir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sorun mutlaka donanımsal.Kamera tusu kısmında elektronik kartta kısa devre,çatlama veya devre elemanlarında arıza olmus olabilir.Çünkü sorun tamamen kameraya yönelik ve sebebi ise telefonun düsmesi,ısınması veya fazla fotograf çekmesi sonucu kameranın anahtar kısmında olusabilecek tahripler...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun. Malesef C7 Nokia'nın şuanda alınması en riskli telefonlarından biridir herhalde, biraz şanslı olmak lazım C7 konusunda. Çünkü Dikkat ettim de Nokia'nın son çıkardığı telefonlardan en fazla sorun olan C7 modeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt