C7 kullanıcıları dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
C7 kullanıcıları dikkat
arkadaşlar şimdi nokia musteri hizmetleriyle goruştum c7 ye belle yuklediginizde cihaz %100 garantı kapsam dısında kalıyomus belle yukler ken 40 kere dusunun 1 kere yukleyın

----------Eklendi @ 11:09:56 ---------- Yazıldı @ 11:08:00 ----------

cunku c7 belle den annaya donulmuyor

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence de aslında orjinal yazılım yüklemek en iyisi

metyuu

metyuu

Üye
yaptık artık elden ne gelir. Bozulmasın diye dua edeceğiz resmi sürüm cıkana kadar

Ricochet

Ricochet

Üye
bu güne kadar kim resmi yazılım yükledi ? herkes hackli,modifiyeli vs yazılım yüklüyor.Yasal sürüm yükleyip hiçbir uygulamadan faydalanamamak dahamı iyi ? Bu 4. akıllı telefonum,androidim de oldu hep modifiyeli yada sızdırılmış sürümler yükledim.

metyuu

metyuu

Üye
haklısın kardeşim, ben şahsen yüklediğime memnunum. sanırsan resmi sürümler daha fazla ram yediğinden telefon yavaşlıyor. annadan kurtuldum ya cok iyi oldu telefon kendine geldi. resmi sürüm çıkınca zaten garantiye tamam :)

pasha14

pasha14

Üye
Aşırı saçma bir olay belleden annaya flash atılarak dönülmüyor mu ? Bildiğim kadarıyla dönülüyor telefon bozulunca bi flash atarsınız birşey olmaz

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c7 belleden annna ya donmuyor hadi belle yukledınız 2 gun sonra hoporlor patladı ıste garantıye gonderdgnızde su cevabı alıcaksınız RESMI SURUM YUKLEMEDİGİZDEN TELEFONUNUZ GARANTİ ŞARTLARI GEREGİ GARANTİ DIŞI KALMISTIR HE BU ARADA BENDE YUKLEDİM

----------Eklendi @ 00:09:06 ---------- Yazıldı @ 00:07:49 ----------

ınsallah c7 ye de annaya geri don me yolu bulunur

anah

anah

Üye
Arkadaşlar bende yükledim valla müthiş.bence değer.çok kullanışlı ve hızlı.anna ile alakası bile yok.sanki başka bir telefon oldu.

emr353

emr353

Üye
Bende C7 belle kullanıyorum :) evet dediğiniz gibi annadan farklı bambaşka bişe sanki, telefon baya hızlandı çok nadir kasmalar oluyor belli başlı yerlerde. Modifiyelenmiş sürümler yüklerken dikkat edelim hoparlör veya kameraya bişe olmasın yanarız :D

yavuz580

yavuz580

Üye
Şükrünü Eda Edebildiğin az mal, Şükrünü Eda Edemediğin çok maldan daha iyidir.
Hz. Peygamber (s.a.v)

----------Eklendi @ 22:07:46 ---------- Yazıldı @ 22:05:44 ----------

‎(¯`v´¯)
`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯*..!

Hayat Dediğin 1 Çay, İnsan
ise Bir Şeker. Karıştırdıkça Tat
Aldığını Sanırsın; Oysaki
Hayatın Seni Erittiğini Çay
Bitince Anlarsın..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Belleden Annaya Dönülmüyor mu ? Nokia C7 de :) :) :)

saynesim

saynesim

Üye
Öyle birşey olsa adamlar bu yazılım çıkarırmı akıl var mantık var bide o müşteri hizmetleri kendilerinden haberi yok bellenin ne olduğu biliyorlarmı iyi forumlar

serinaga

serinaga

Üye
Forumda belleden annaya nasıl dönüleceği anlatılıyor, dönen arkadaşlarda var ...

uğur e

uğur e

Üye
dekor67 ben sana dedim olum 1 ay daha bekle diye ama sen illlede flash atçam dedi al sana :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt