c7 kullananlar bakabılır mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
c7 kullananlar bakabılır mı
benım telefonum sarjı 1gun gıdıyor pek uygulama falanda kullanmıyorum oyunda pek oynamıyorum.sızın telefon kac gunde bır sarj oluyor.acaba benım telde mı sorun var?

sımdıden kullanmayla alakalı dıyecek arkadaşlar ıcın soyluyorum.pek kullancak vaktım olmadıgı gunlerde bıle sabah sarjdan cıkarıyorum aksam bıdha takmak zorunda kalıyorum:ah:nono:

--------------- Ekleme ---------------

ben telefonda xplore kullanıyorum onda cıhaz blgılerıne gırınce cpu 198mhz yazıyorsızdede mı oyle.benım eskı n73de bıle 208mhzdı acaba o sandıgım gıbı cpu hızı degıl mı

KO9

KO9

Üye
Bende bir gün sonunda genelde 2 çubuk kalıyor... Ama ben gün esnasında en az yarım saat oyun oynarım veya dizi seyrederim. Ve sanırım en çokda msjlaşmaya gidiyor yaklaşık 200 msj'a yakın sms atarım telede baya uygulama yükledim.. 1-2 saat arasıda telden nete bağlanırım hat üstünden 2.günde o 2 çubukla enerji tassarufunda tamamlarım... ama gün içinde 2 kez şarj ettiğimde oluyor :))) Tel şarjı pek gitmiyor ama o yaptığım işlemleri laptopda yapınca laptop daha az dayanıyor :))

emre2574

emre2574

Üye
    Konu Sahibi
telefona dıyecegım bısı yok telefon super uygulama ve oyun super calıstırıyor benım kafamı karıstıran o xploredekı yazıydı :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt