C7 Kullanan arkadaşlar küçük bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
C7 Kullanan arkadaşlar küçük bir soru
ekranı koruyucu zar olmadan kullanmak istiyorum ancak geri dönüşü olmayacak bir durum koruyucu olmadan kullanıp çizilen arkadaşlar var mı ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gorilla glass cam var telınde kolay kolay çizilmez.ama kollayamam dersen film kullanmanı öneririm arkadaşım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
geri dönüşü olmıyıcak derken? Telefoncudan ekran koruyucu alıp taktırabilirsin.. C7 de gorilla glass var çizmek pek kolay değil ama parmak izi ve leke oluyor yine de karar senin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kullanırsın ama çok iz kalıyor . Bende jelatinsiz kullanıyorum ama yakında taktıracağım gene .

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
geri dönüşü olmıyıcak derken? Telefoncudan ekran koruyucu alıp taktırabilirsin.. C7 de gorilla glass var çizmek pek kolay değil ama parmak izi ve leke oluyor yine de karar senin
çizilirse geri dönüşü olmayacak demek istedim.
o zaman mantıklısı koruyucuyla kullanmaya devam etmek.
teşekkürler

LORİEN

LORİEN

Üye
bende önce endişeleniyordum cam nasıl çizilmez diye ama orijinal jelatin birsüre sonra kendiliğinden çıktı bende takmadım denemek için
geçenlerde benim ufaklık telefonun ekranını car car duvara sürttü içim cız etti ama baktım ki sadece çok çok çok dikkatle bakıldığında görülebilecek bi çizik oluşmuş normalde hiç farkedilmiyor ama menü tuşu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim o harita gibi oldu
uzun uzun anlattım kafanda fikir oluşsun diye ben jelatinsiz kullanıyorum

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bende önce endişeleniyordum cam nasıl çizilmez diye ama orijinal jelatin birsüre sonra kendiliğinden çıktı bende takmadım denemek için
geçenlerde benim ufaklık telefonun ekranını car car duvara sürttü içim cız etti ama baktım ki sadece çok çok çok dikkatle bakıldığında görülebilecek bi çizik oluşmuş normalde hiç farkedilmiyor ama menü tuşu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim o harita gibi oldu
uzun uzun anlattım kafanda fikir oluşsun diye ben jelatinsiz kullanıyorum
leke oluşma konusuna ne diyorsun peki

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
bnm wave elimden mermere elli cm den düştü ekran değilde dokunmatiği camı ne varsa tuzla buz oldu gorilla gılas hepsi yalan olacak olanın önüne bir yerden sonra geçemiyorsun

man20

man20

Üye
bnm wave elimden mermere elli cm den düştü ekran değilde dokunmatiği camı ne varsa tuzla buz oldu gorilla gılas hepsi yalan olacak olanın önüne bir yerden sonra geçemiyorsun
tatlım seninki samsung. nokia ile kıyaslama lütfen.

LORİEN

LORİEN

Üye
...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

İşte bu yüzden samsung almıyorum . :kop: Benim telefon yaklaşık bir metreden düştü bu olay altı ay önceydi sanırım . Ekranda çizik bile yok . ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt